1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Wired Tether for Froyo

Discussion in 'Android Devices' started by Zynnis, Sep 30, 2010.

  1. Zynnis

    Zynnis Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    34
    Joined:
    Aug 16, 2010

    Aug 16, 2010
    34
    1
    36
    Cook Supervisor - Wabash Valley Correctional Facil
    Sullivan, Indiana, USA
    I really want to use a Froyo Rom, right not I'm looking at KaosFroyo and Nonsensikal, but I'm not sure how to get Wired Tether to work. I'm running xtrROM right now and It works fine, but every time i flash KaosFroyo, I try to run Wired Tether, and no luck.

    Can someone walk me through how to run Wired Tether on a 2.2 ROM?
     

    Advertisement

  2. TJTHEBEST

    TJTHEBEST Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    128
    Joined:
    Feb 11, 2010

    Feb 11, 2010
    128
    5
    36
    Homebrewer
    arcata, ca
    plug phone into computer> turn on wired tether> browse the internet...

    lol i dont really know what to tell you. im running Kaos and thats how i do it.
     
  3. Zynnis

    Zynnis Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    34
    Joined:
    Aug 16, 2010

    Aug 16, 2010
    34
    1
    36
    Cook Supervisor - Wabash Valley Correctional Facil
    Sullivan, Indiana, USA
    Tried that. Which version are you using? I cant even get my phone to sync with my computer, only charge and mount as a usb.
     
  4. Demache

    Demache Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    183
    Posts:
    3,011
    Joined:
    Apr 18, 2010

    Apr 18, 2010
    3,011
    341
    183
    Sioux Falls, SD
    I thought Froyo was having problems with the Wired Tether app? Correct me if I'm mistaken.
     
  5. Zynnis

    Zynnis Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    34
    Joined:
    Aug 16, 2010

    Aug 16, 2010
    34
    1
    36
    Cook Supervisor - Wabash Valley Correctional Facil
    Sullivan, Indiana, USA
    Is that all froyo ROMS? or just kaos?
     
  6. Conap

    Conap Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    145
    Joined:
    Mar 18, 2010

    Mar 18, 2010
    145
    38
    43
    Its not a froyo issue. I use wired tether with froyo all the time. Make sure you are using the latest version of Wired Tether(i think it's 1.4). It included a fix needed to work with our phones.
     
    Zynnis likes this.
  7. Zynnis

    Zynnis Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    34
    Joined:
    Aug 16, 2010

    Aug 16, 2010
    34
    1
    36
    Cook Supervisor - Wabash Valley Correctional Facil
    Sullivan, Indiana, USA
    Thanks! That worked. I appreciate it ^^
     

Share This Page

Loading...