1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support wireless stopped working

Discussion in 'Android Devices' started by downey667, Mar 22, 2011.

  1. downey667

    downey667 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    30
    Joined:
    Oct 31, 2010

    Oct 31, 2010
    30
    1
    16
    So now my phone has decided to not have it's wifi work anymore. it just says error whenever i click it. the same goes for wi-fi hotspot. Does anyone know how to fix this or has it happened to anyone else?
     

    Advertisement

  2. El Presidente

    El Presidente Beware The Milky Pirate!
    Moderator
    Rank:
     #5
    Points:
    3,118
    Posts:
    32,012
    Joined:
    Jan 3, 2011

    Jan 3, 2011
    32,012
    23,880
    3,118
    Scotland
    What's the error message?
     
  3. downey667

    downey667 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    30
    Joined:
    Oct 31, 2010

    Oct 31, 2010
    30
    1
    16
    it just says error instead of on
     
  4. iipl

    iipl Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    8
    Joined:
    Mar 23, 2011

    Mar 23, 2011
    8
    1
    6
    Is device able to establish wifi connection or just tries to scan/connect (assuming that connection settings are correct and wifi network is on)?
     
  5. El Presidente

    El Presidente Beware The Milky Pirate!
    Moderator
    Rank:
     #5
    Points:
    3,118
    Posts:
    32,012
    Joined:
    Jan 3, 2011

    Jan 3, 2011
    32,012
    23,880
    3,118
    Scotland
    Is it one specific connection or any wifi connection?

    Have you tried deleting the connection details and re adding?
     
  6. dicko

    dicko Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Jan 24, 2011

    Jan 24, 2011
    4
    0
    5
    I have the same issue... :(

    Are there any logs that might get spat out that I can look at?

    All it says is 'Error' after trying to enable wifi.
     
  7. dicko

    dicko Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Jan 24, 2011

    Jan 24, 2011
    4
    0
    5
    Cannot access these setting unless wifi is enabled...
    (unless I'm missing something)

    Any help would be greatly appreciated as I'm about to head OS for a few weeks and returning for warranty isn't an option. :(

    xoxo
     
  8. El Presidente

    El Presidente Beware The Milky Pirate!
    Moderator
    Rank:
     #5
    Points:
    3,118
    Posts:
    32,012
    Joined:
    Jan 3, 2011

    Jan 3, 2011
    32,012
    23,880
    3,118
    Scotland
    I get this occasionally, it's normally sorted by switching on and off/removing the battery for a few secs.

    If it's happening all the time, the only thing I can suggest is a factory reset.
     

Share This Page

Loading...