1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root wireless tether not working after root

Discussion in 'Android Devices' started by Rossco_Pee, Aug 10, 2012.

  1. Rossco_Pee

    Rossco_Pee Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    270
    Joined:
    Dec 8, 2009

    Dec 8, 2009
    270
    12
    38
    Iowa
    Anyone ever have this issue after rooting? I'm on tweakstock with the knightrider kernal. Im using the wireless tether app from the market with win7 computer. I did get it to connect on a friends apple computer. Any advice would be appreciated. Thanks
     

    Advertisement

  2. acejavelin

    acejavelin Android Expert
    Rank:
     #179
    Points:
    123
    Posts:
    974
    Joined:
    Jun 4, 2012

    Jun 4, 2012
    974
    294
    123
    VoIP/Telephony/IT Technician
    Bismarck, ND
    You should update to Tweaked 2.2 and use rhcp's or bag's kernel, tweakstock is pretty old... that being said, it should still work.

    Make sure you really do have root by going into the Superuser app and doing an update binary, if the it says the current binary is "legacy" you do not have full root. If it does say that, download Superuser 3.0.7-efghi from androidsu and flash it in CWM Recovery after mounting /system and it should be good to go.

    Also, I would just use FoxFi, simple to use and doesn't even require root!
     
    VoidedSaint likes this.
  3. VoidedSaint

    VoidedSaint Resident Ninja
    Rank:
    None
    Points:
    323
    Posts:
    8,201
    Joined:
    Feb 10, 2010

    Feb 10, 2010
    8,201
    2,090
    323
    Male
    Virginia
    I moved this to the All Things Root section so that you may get a better answer to your question.
    also have you tried other wireless tether apps?
    i hear foxfi works wonders.
     
  4. p_025

    p_025 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    212
    Joined:
    Dec 4, 2010

    Dec 4, 2010
    212
    29
    43
    I can personally recommend FoxFi on the Stratosphere. It works just great.
     
  5. barrino

    barrino Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Sep 18, 2012

    Sep 18, 2012
    1
    0
    5
    So the WiFi is able to scan and connect to networks just fine before I root it, and now, afterwards it is unable to even see other networks. This happened on the other Stratoshpere I had also and this is the replacement one (cracked the screen). Is there anyway to get that functionality back?
     

Share This Page

Loading...