1. Check out our companion app, Forums for Android! Download from Google Play

General Won't boot with power connected

Discussion in 'Android Devices' started by walpow, Apr 17, 2012.

  1. walpow

    walpow Well-Known Member
    Thread Starter
    38

    Nov 23, 2011
    106
    10
    38
    Is this normal? If I try to boot my Warp with the power/USB cable connected, it gets stuck on the big green Android guy. It's been like that since the day I got it last December.
     

    Advertisement

  2. aenoch

    aenoch Well-Known Member
    73

    Apr 7, 2012
    337
    76
    73
    sometimes i have to hold down the power button till it gets passed that part or it goes to the chargeing screen but it never frezezs there it does take a wile to boot tho
     
    walpow likes this.
  3. justtom

    justtom Well-Known Member
    93

    Jan 12, 2012
    687
    140
    93
    North East Pa. USA...
    I need to hold it down for a few secs till I feel the unit vibrate then where good to go,its just the way it is.
     
    walpow likes this.
  4. walpow

    walpow Well-Known Member
    Thread Starter
    38

    Nov 23, 2011
    106
    10
    38
    That seemed to work. I held it until the Green Man went away and the boot animation appeared. Still seems kind of weird ... when not plugged in, I just just have to hold it until the little vibration aenoch mentioned - no more than a few seconds. This was much longer.
     
  5. aenoch

    aenoch Well-Known Member
    73

    Apr 7, 2012
    337
    76
    73
    i changed my boot anamation mite of had an effect i dont hold down the button till it vibrates i let go after like 5 secs then it vibrates after i let go im using stargate as my anamation
     
  6. ptmarzullo

    ptmarzullo Well-Known Member
    36

    Sep 16, 2011
    138
    9
    36
    No problems here....
     

Share This Page

Loading...