1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Words With Friends ad bug?

Discussion in 'Android Apps & Games' started by Fire4Effect, Feb 24, 2011.

  1. Fire4Effect

    Fire4Effect Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    12
    Joined:
    Oct 3, 2010

    Oct 3, 2010
    12
    1
    16
    Is anyone else getting this with WWF? For the last few days whenever I enter the game this pops up. Seems to be a problem with the ads, as when they rotate to a new one it seems to go away for a minute or two, but it always comes back. Makes it almost unplayable as I can't click on any of my active games.
     

    Attached Files:

    • wwf.jpg
      wwf.jpg
      File size:
      291.6 KB
      Views:
      38

    Advertisement

  2. bigbadwulff

    bigbadwulff Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    2,442
    Joined:
    Jun 15, 2010

    Jun 15, 2010
    2,442
    200
    143
    That happened to me after I hit the NEWS button. If you look, you are under the NEWS tab also.
    I can get to my games but only with some work as that pops up instead of the normal game screen.....unless I access the game thru a notification.

    This game has so many bugs it's unreal! It's obvious these guys have little experience in Android. Hope that changes soon.

    Any chance you are rooted and use an ad blocker? Seen many comments about this in the Market. I loaded ad blocker and then started having that problem(although I deleted it before opening WWF).
     
  3. Fire4Effect

    Fire4Effect Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    12
    Joined:
    Oct 3, 2010

    Oct 3, 2010
    12
    1
    16
    Thanks for the tip, I did click on the News tab a couple days ago so that makes sense. Wow, is that annoying. Is there way to click off it? Occasionally when I re-load (after force stop) it goes back to the normal game screen. I'll play a word, then hit the back button, but it seems to go right back to news. Even uninstalled the game and re-installed it. Same thing. Game really shouldn't have been released yet.
     
  4. bigbadwulff

    bigbadwulff Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    2,442
    Joined:
    Jun 15, 2010

    Jun 15, 2010
    2,442
    200
    143
    I now just wait for a notification. it works fine going into the game that way.
     
  5. RdBrd83

    RdBrd83 Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    53
    Joined:
    Mar 30, 2010

    Mar 30, 2010
    53
    19
    18
    Illinois
    I think it's something with the latest list on AdFree... That's when I started having the problem. It was hit or miss if I get that pop up or not. After I reverted AdFree back though I haven't had any problems.
     
  6. Fire4Effect

    Fire4Effect Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    12
    Joined:
    Oct 3, 2010

    Oct 3, 2010
    12
    1
    16
    I did have Adfree installed, thought that may be what caused it. I un-installed it though, then un-installed WWF. Re-installed WWF and it still happened.
     
  7. lexluthor

    lexluthor Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    283
    Posts:
    4,161
    Joined:
    May 15, 2010

    May 15, 2010
    4,161
    402
    283
    Long Island, NY
    You might have to reboot (or usually for me wait an hour or so) to clear the DNS cache.
     
  8. Fire4Effect

    Fire4Effect Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    12
    Joined:
    Oct 3, 2010

    Oct 3, 2010
    12
    1
    16
    I used Cache Cleaner and also rebooted. This was a couple days ago so I assume everything should have re-propagated. Who knows though. Going into the game via notification seems to be working for now. Still bugs me though hehe.
     
  9. crcpeach

    crcpeach Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    26
    Posts:
    6
    Joined:
    Dec 20, 2010

    Dec 20, 2010
    6
    2
    26
    IT Manager
  10. bigbadwulff

    bigbadwulff Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    2,442
    Joined:
    Jun 15, 2010

    Jun 15, 2010
    2,442
    200
    143
    Download Ad Free. Open it, let it run. Then click REVERT. Uninstall Words with Friends. Reinstall Words with Friends.

    Problem solved.
     
  11. Fire4Effect

    Fire4Effect Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    12
    Joined:
    Oct 3, 2010

    Oct 3, 2010
    12
    1
    16
    Thanks guys, that did it!
     
  12. big3etr

    big3etr Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    35
    Joined:
    Apr 18, 2010

    Apr 18, 2010
    35
    3
    16
    I just opened adfree, reverted, closed adfree and reopened WWF and works perfectly.
     
  13. lexluthor

    lexluthor Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    283
    Posts:
    4,161
    Joined:
    May 15, 2010

    May 15, 2010
    4,161
    402
    283
    Long Island, NY
    Yes, but now you aren't using adfree.
     
  14. bigbadwulff

    bigbadwulff Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    2,442
    Joined:
    Jun 15, 2010

    Jun 15, 2010
    2,442
    200
    143
    uh, well, yeah.
     

Share This Page

Loading...