1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Words with friends "stopped unexpectedly", force shutdown. help?

Discussion in 'Android Devices' started by Braz989, Mar 23, 2011.

  1. Braz989

    Braz989 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    11
    Joined:
    Mar 21, 2011

    Mar 21, 2011
    11
    1
    16
    for some reason words with friends will no longer work, I have tried re installing it. this is the message I get "Sorry! The application words free (prpcess com.zynga.words) has stopped unexpectedly. Please try again."

    Any help? similar problems? thanks
     

    Advertisement

  2. FAULTYATTORNEY

    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    22
    Joined:
    Mar 18, 2011

    Mar 18, 2011
    22
    0
    15
    I have been having the same problem
     
  3. Evil.Bonsai

    Evil.Bonsai Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    379
    Joined:
    Feb 2, 2011

    Feb 2, 2011
    379
    40
    43
    tech stuff
    Austin, TX
    just increased my score by 14 points. No issue here.
     
  4. Braz989

    Braz989 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    11
    Joined:
    Mar 21, 2011

    Mar 21, 2011
    11
    1
    16
    hmm it worked for the first day when I got my atrix, I wonder if it is because of the tiger emulators and roms I have?
     
  5. FAULTYATTORNEY

    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    22
    Joined:
    Mar 18, 2011

    Mar 18, 2011
    22
    0
    15
    I also have problems with the notifications being really awful
     
  6. UnCommonGrafx

    UnCommonGrafx Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    21
    Joined:
    Mar 6, 2011

    Mar 6, 2011
    21
    0
    15
    None. It crashed on me, yes, but then restarted right where I left it.
    Approximately 7 games going, too.
     
  7. robrj

    robrj Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    4
    Joined:
    Sep 2, 2010

    Sep 2, 2010
    4
    1
    6
    Try forcing it to stop using the Manage Apps tool. Mine was doing this. The only way to get it working again was to force it to stop and then restart it. I think it stays resident in memory even when the error looks like it closes down.
     
  8. Braz989

    Braz989 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    11
    Joined:
    Mar 21, 2011

    Mar 21, 2011
    11
    1
    16
    The game was just updated, works now! thanks guys
     

Share This Page

Loading...