1. Download our Official Android App: Forums for Android!

xperia play problem

Discussion in 'Introductions' started by akon, Jan 11, 2012.

  1. akon

    akon Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    4
    Joined:
    Jan 11, 2012

    Jan 11, 2012
    4
    0
    25
    so here's the problem, I've installed a game in my phone , but in the process, my phone couldn't detect wifi, so i want to download it from the internet but it said I've installed it already so i uninstall it in my phone but it still say i installed it already. anyone help
     

    Advertisement

  2. akon

    akon Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    4
    Joined:
    Jan 11, 2012

    Jan 11, 2012
    4
    0
    25
    anyone?
     
  3. olbriar

    olbriar  
    Moderator
    Rank:
     #10
    Points:
    2,013
    Posts:
    18,800
    Joined:
    Jun 19, 2010

    Jun 19, 2010
    18,800
    19,399
    2,013
    Male
    Land of Oz
    Hello akron. Welcome to Android Forums. My guess is there is still some traces of the game on your phone. I don't know where you might look for the remains but the users of your phone will likely have a clue. Here is a link to your phone's home forum.
    Sony Ericsson Xperia Play - Android Forums
     
  4. Rush

    Rush {<>}~{<>}
    Rank:
    None
    Points:
    1,143
    Posts:
    18,742
    Joined:
    Jan 31, 2011

    Jan 31, 2011
    18,742
    3,171
    1,143
    Male
    Entrepreneur / Business Owner - Freelance Writer
    Loganville, GA
    Hello and welcome to the community. I hope by now you have figured out how to fixed that issue. If not, installed 'Astro File Manager' and delete the file - then reinstall the game. That should solved the problem. Enjoy your time here. ;)
     

Share This Page

Loading...