1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Yahoo! Messenger with video add-on

Discussion in 'Android Devices' started by fd979, May 25, 2011.

  1. fd979

    fd979 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    May 25, 2011

    May 25, 2011
    3
    0
    5
    Guys, please help!!!!!

    Just bought gTablet and cannot install Yahoo! Messenger video add-on. Could you please post a link to Y! Messenger + video add-on? All links either go to app market which doesn't work
     

    Advertisement

  2. fd979

    fd979 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    May 25, 2011

    May 25, 2011
    3
    0
    5
    Any ideas?
     
  3. xmr405o

    xmr405o Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    4,167
    Joined:
    Dec 7, 2009

    Dec 7, 2009
    4,167
    1,185
    333
    You won't get the add on unless you find someone who uploaded somewhere for people to download.

    Have you thought about installing a custom rom on your gtablet? If you do decide to install one, you can just download it from the Android market.
     
  4. fd979

    fd979 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    May 25, 2011

    May 25, 2011
    3
    0
    5
    Custom Rom?
    Where can I get it?
    How can i install it?
     
  5. xmr405o

    xmr405o Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    4,167
    Joined:
    Dec 7, 2009

    Dec 7, 2009
    4,167
    1,185
    333

    This is where you want to begin.

    http://androidforums.com/gtablet-al...-install-custom-rom-fix-market-add-flash.html

    I got Yahoo Messenger vid chat directly from the market when I had Vegan 5.1.1. I'm running a Honeycomb alpha ROM right now where the camera doesn't work for video so I'm not using Yahoo Messenger right now. But I know it works for the Vegan Custom ROM.
     
  6. lilplaytime

    lilplaytime Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    13
    Joined:
    Jul 21, 2011

    Jul 21, 2011
    13
    3
    16
  7. luvduchovny

    luvduchovny Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    81
    Joined:
    Feb 28, 2011

    Feb 28, 2011
    81
    10
    18
    Texas
    Since you are using the market that's on the web, click on My Market Account. Click on My settings tab. Does it really list your Gtablet as Malata Gtablet? I ask because whenever I change the rom on my tablet it shows up as whatever I'm running. I'm using Gtabcomb right now so in settings it shows up as Nvidia (as the maker) GtabComb (as the model). And the plug-in is listed as compatible for the plug-in.
     

Share This Page

Loading...