1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General Yahoo password

Discussion in 'Android Devices' started by bistritapcv, Sep 8, 2010.

  1. bistritapcv

    bistritapcv Member
    Thread Starter
    Rank:
     #696
    Points:
    36
    Posts:
    64
    Joined:
    Jan 21, 2010

    Jan 21, 2010
    64
    6
    36
    I recently got a virus or something causing me to think I should change my Yahoo password. So I did. Now when I bring up Yahoo mail it gives me the login screen. I think it tries to login with my old password. So I have to erase what is typed in there, and put the new password.

    I want to have it save the new password so I don't have to retype it all the time. I guess under settings I could have it clear all passwords, but that would do just that. Clear all passwords, like throwing the baby out with the bathwater or hunting a mosquito with a cannon. Every place a password as remembered for me I would have to enter it again.

    Is there a way I can have it just remember a new YAHOO password, but still remember all my other passwords?
     

    Advertisement

  2. cableguynoe

    cableguynoe Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    2,030
    Joined:
    Mar 30, 2010

    Mar 30, 2010
    2,030
    264
    163
    I'm a cableguy....really
    Monterey, CA
    Go to Menu-settings-applications, and find your Yahoo Mail app. Click on it, then clear all data and cache.
    This way you start from scratch only on your YAhoo mail app.
     
  3. bistritapcv

    bistritapcv Member
    Thread Starter
    Rank:
     #696
    Points:
    36
    Posts:
    64
    Joined:
    Jan 21, 2010

    Jan 21, 2010
    64
    6
    36
    but that requires using Yahoo app instead of internet browser, right?
    I had problems with yahoo app. After using, all my messages were still new.
     
  4. cableguynoe

    cableguynoe Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    2,030
    Joined:
    Mar 30, 2010

    Mar 30, 2010
    2,030
    264
    163
    I'm a cableguy....really
    Monterey, CA
    Oh sorry, i thought thjat's what you meant.
    In that case, i recommend you try the Yahoo app again. I use it regularly and dont have any problems.
     

Share This Page

Loading...