1. Check out our companion app, Forums for Android! Download from Google Play

Support Yahoo video not working

Discussion in 'Android Devices' started by fliptwister, May 3, 2010.

  1. fliptwister

    fliptwister Well-Known Member
    Thread Starter
    38

    Mar 25, 2010
    210
    17
    38
    I know this is not a big deal but it is still bothersome. When I try to run video while on Yahoo's site I get message "Cannot play video - Sorry this video cannot be played." I have no issues with ESPN, Cnet, etc. I'm able to run these yahoo videos on my wife's Eris with 2.1 (v.3).

    Anyone know how to deal with this issue?

    Thanks!
     

    Advertisement

  2. DiabeticDroid

    DiabeticDroid New Member
    5

    Jul 29, 2010
    2
    0
    5
    I have also seen this. Has there been any solution? I have the newest OS update (Flash 10.1) and have purged cache and cleared cookies. And still I am having difficulties.

    Never mind. It appears that the new OS did NOT deliver Flash 10.1, but you can now download via the market.

    After downloading and rebooting, I still can't play the Yahoo videos.

    There goes my football season!
     
  3. mched

    mched Well-Known Member
    43

    Mar 31, 2010
    240
    27
    43
    Manager
    Valencia. CA
    I was on Engadget's website and had the same problem.
    I thought with Froyo we would be able to see all videos?
     
  4. chimpy

    chimpy Well-Known Member
    38

    May 4, 2010
    139
    18
    38
    Flash 10.1 crashes the browser on half the videos I try to view...
     
  5. NightAngel79

    NightAngel79 Bounty Hunter Administrator
    Moderator
    1,433

    May 11, 2010
    22,460
    7,856
    1,433
    Male
    Systems Administrator
    Northern Ky
    Moving this thread to the support section as it will get better attention imo
     
  6. DiabeticDroid

    DiabeticDroid New Member
    5

    Jul 29, 2010
    2
    0
    5
    I have contacted Yahoo! and they have responded back. I needed to send them specific information but they did respond that the issue appears to be specific to the Motorola Android 2.2 release. I have a ticket number and it has been moved to their Mobile Product Team for further investigation and hopefully problem solving.
     

Share This Page

Loading...