1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General You can have it landscape

Discussion in 'Android Devices' started by ericsscion, Oct 23, 2008.

  1. ericsscion

    ericsscion Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    34
    Joined:
    Oct 13, 2008

    Oct 13, 2008
    34
    0
    35
    NJ
    Ok so I've been reading about people complaining that you can't have the keyboard closedon the G1 and have it landscape. After playing with the phone I figured out that you can have it landscape. This is how you do it. After you are at the web page you want close the keyboard ... then go to menu / more / orientation . There you can choose if you want the screen portrait or landscape.
    I hope this helps
     

    Advertisement

  2. FlyerG

    FlyerG Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    27
    Joined:
    Oct 15, 2008

    Oct 15, 2008
    27
    1
    16
    Great find, I don't know how I missed that. I would like it to do it automatically and I'm surprised it doesn't but this is good for now. Thanks!
     
  3. Sundog

    Sundog Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    66
    Joined:
    Oct 21, 2008

    Oct 21, 2008
    66
    3
    36
    Thank you!!!!!! (I put that in all caps but the board doesn't like my enthusiasm, so just imagine that in all caps.)
     
  4. ram100987

    ram100987 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    82
    Joined:
    Sep 26, 2008

    Sep 26, 2008
    82
    2
    16
    yes, great find! like he said, it would nice if it did this automatically with the accelerometer, but we'll probably have to wait for an os update for that.
     
  5. ericsscion

    ericsscion Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    34
    Joined:
    Oct 13, 2008

    Oct 13, 2008
    34
    0
    35
    NJ
    I was suprised to find it when I did but I figured it had to be there somewhere. Sundog I also noticed that the boards don't let anyone use all caps. I tried to put the title of this thread in caps and it automatically changed it. I'm just happy that the option was there.
     
Tags:

Share This Page

Loading...