1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root YouTube doesnt work anymore...

Discussion in 'Android Devices' started by HalfFrozen, Oct 27, 2010.

  1. HalfFrozen

    HalfFrozen Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    638
    Joined:
    Apr 23, 2010

    Apr 23, 2010
    638
    48
    68
    AZ
    Wasn't sure to post this in the general Support & Troubleshooting because I am rooted.

    I have been noticing that my YouTube app and just any video really doesn't play anymore that needs to be downloaded from the internet...

    I have been on almost every ROM out thus far for my DX, and with in the last month or two it hasn't really bothered me that it would work, but today while I was trying to show a client an install video for one of our products, it wouldn't play...

    Does anyone know what might be causing videos not to play from youtube or ones I have DL'd?

    Thanks.
     

    Advertisement

  2. Buddafucco

    Buddafucco Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    2
    Joined:
    Sep 5, 2010

    Sep 5, 2010
    2
    0
    25
    Stupid answer but... When mine does that I pull the SDcard out and then just put it back in. That fixes mine.
     
  3. HalfFrozen

    HalfFrozen Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    638
    Joined:
    Apr 23, 2010

    Apr 23, 2010
    638
    48
    68
    AZ
    I fixed it...

    Stupid me... lol

    I have the stock youtube.apk, but I never down loaded the market version of YouTube... I got it working now...
     

Share This Page

Loading...