1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Youtube not acting right

Discussion in 'Android Devices' started by yogi38, Nov 4, 2010.

  1. yogi38

    yogi38 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    2
    Joined:
    Nov 4, 2010

    Nov 4, 2010
    2
    0
    25
    Chicago
    Hey

    I've had my ascend for a couple of weeks now. First Android phone loving it. My only complaint is the youtube player. It takes a while to buffer. Very annoying. It plays for about 7 seconds then stops and takes another 30 seconds to start playing again then stops. I downloaded the youtube mate. Doesnt help. Please anyone have any suggestions to make youtube play smoother?
     

    Advertisement

  2. ko08

    ko08 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    25
    Joined:
    Nov 9, 2010

    Nov 9, 2010
    25
    1
    16
    crickets connection speed depends on where you at i get bad speed in my house on outside close by the network tower works well for me had the same problem
     
  3. Lyndeeluwho

    Lyndeeluwho Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Nov 9, 2010

    Nov 9, 2010
    1
    0
    5
    Full time Momma & wife
    USA
    If you don't have a good enough signal where you live just connect to your wifi and it will be a lot smoother.
     
  4. cdelapena

    cdelapena Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Dec 14, 2010

    Dec 14, 2010
    3
    0
    5
    I have the same problem, i'll click on a video and it will take 15-30 seconds to load/play. It's very annoying. I had the Cricket Zio and the YouTube app worked super fast on it. Not sure what to do about this issue. I took it to the Cricket store and all they said was "Try the Wi-Fi, otherwise it's not all that bad". :(
    Help Anyone!!!
     
  5. dEris

    dEris Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    45
    Joined:
    Jul 7, 2010

    Jul 7, 2010
    45
    12
    18
    Convergys
    Wichita, KS
    Try turning off "HQ" and see if that helps any.
     

Share This Page

Loading...