1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Youtube not loading videos on Wifi

Discussion in 'Android Lounge' started by Krono, Oct 4, 2011.

  1. Krono

    Krono Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Oct 4, 2011

    Oct 4, 2011
    2
    0
    5
    Nexus S on CM7 stable

    Been looking for an answer but havent found much help and Im not sure if this problem is linked to CM7.

    On data the app is fine and works the way it should, however when on wifi, I can search videos but when I select one it just buffers and thats it, not video will play. I can do everything else over wifi and also all my other computers are fine. I re installed both the youtube app and flash. This kinda just happened out of the blue it seems. Anyone else experiencing this?
     

    Advertisement

  2. sitlet

    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    5,867
    Joined:
    Apr 11, 2010

    Apr 11, 2010
    5,867
    633
    213
    My youtube app would not work yesterday or today either, on 3g or wifi. Could just be a problem with youtube itself.
     
  3. EarlyMon

    EarlyMon The PearlyMon
    VIP Member
    Rank:
    None
    Points:
    5,218
    Posts:
    57,631
    Joined:
    Jun 10, 2010

    Jun 10, 2010
    57,631
    70,445
    5,218
    New Mexico, USA
    Mine stopped working for two days but was fine after the Flash 11 update. Could be coincidence if it was a YouTube problem.
     
  4. Krono

    Krono Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Oct 4, 2011

    Oct 4, 2011
    2
    0
    5
    I did a restore of an earlier version of cm7 and it didn't work either. Then went back to my stock backup and it was working fine. So im trying to find that little thing not causing it hang in buffer on wifi.
     

Share This Page

Loading...