1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Youtube not working at all?

Discussion in 'Android Devices' started by bleetness, Jun 14, 2011.

  1. bleetness

    bleetness Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    104
    Joined:
    Aug 11, 2010

    Aug 11, 2010
    104
    2
    36
    Has anyone else been having an isue with youtube? On 4g it doesn't load at all, even when using other apps. The 4g symbol shows only thegreen arrow after some time, everything else works fine BUT youtube, I have the 60$ plan if it matters.
     

    Advertisement

  2. wilsonbx198st

    wilsonbx198st Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    148
    Joined:
    Jan 12, 2011

    Jan 12, 2011
    148
    10
    38
    police officer
    bronx,ny
    Its working for me
     
  3. bleetness

    bleetness Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    104
    Joined:
    Aug 11, 2010

    Aug 11, 2010
    104
    2
    36
    Damnit, this happened like 3 days ago. What would be thebest way to go about fixing this problem?
     
  4. Heavyweightgd6

    Heavyweightgd6 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    447
    Joined:
    Apr 21, 2011

    Apr 21, 2011
    447
    37
    43
    Did it work before? I noticed i had a prob with youtube when i updated the adobe flash thing so i deleted it an now youtube works now... try it.
     
  5. baysiderider

    baysiderider Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    104
    Joined:
    Feb 18, 2011

    Feb 18, 2011
    104
    17
    38
    Hayward Ca
    i had this same problem at the same time last night what i did was restart the phone and 4g started working again
     
  6. TRS-80

    TRS-80 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    83
    Posts:
    404
    Joined:
    Dec 29, 2010

    Restarting the phone will cure all sorts of weird problems. I have noticed that after turning 4G on and off a bunch of times, and especially wifi tether on and off a bunch of times, sometimes I get 4G weirdness and need to restart the phone. If that doesn't work, try a battery pull.

    If you are having 4G issues, before trying the above, first try making a phone call or calling your voicemail. When the call timer gets to about 3 seconds, hang up. 4G should come back on. Turning airplane mode on for about 30 seconds then off again works sometimes too. If you have already done these things, then proceed to restart / battery pull.

    Sometimes you get 4G logo, even with arrows indicating traffic, but without really having internet. One thing I do is open my Bandwidth Place speed test app. The first thing it does is check for the closest server. If it completes this right away (or pretty quickly) then I know I have internet. If it takes a while, then I know something is wrong.
     
  7. bleetness

    bleetness Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    104
    Joined:
    Aug 11, 2010

    Aug 11, 2010
    104
    2
    36
    Oh that's right, I remember updating that recently. Also it started not working about 4 days ago. Ima try that flash thing now
     
  8. bleetness

    bleetness Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    104
    Joined:
    Aug 11, 2010

    Aug 11, 2010
    104
    2
    36
    Nope, not even after updating. I did read that there was a recent update to the youtube app though. But that won't explain the fact that I can't watch youtube at all.
     
  9. laz818

    laz818 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    98
    Joined:
    Apr 27, 2011

    Apr 27, 2011
    98
    10
    18
    Bleetness what city u live in. I got the same problems with you tube and my on the browser it won't connect to youtube it says failure to communicate with server try again later
    I Download it Opera mini browser from android market and youtube page pulls up but but does not play the videos I called technical support they did everything they can little me it was a problem with you tube
     
  10. bleetness

    bleetness Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    104
    Joined:
    Aug 11, 2010

    Aug 11, 2010
    104
    2
    36
    I live in the 209 area, I was also thinking it has to do with the area.
     
  11. laz818

    laz818 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    98
    Joined:
    Apr 27, 2011

    Apr 27, 2011
    98
    10
    18
    I talked to data support they informed me that there will be a update for the 4 g network that will resolve some issues including youtube. They did this update in dallas texas already. And california is next for the update
     
  12. laz818

    laz818 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    98
    Joined:
    Apr 27, 2011

    Apr 27, 2011
    98
    10
    18
    Ima disconnect my phone and reconnect with new # a whole new account see if that works
     
  13. bleetness

    bleetness Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    104
    Joined:
    Aug 11, 2010

    Aug 11, 2010
    104
    2
    36
    Oh nice, looking forward to that.
     
  14. AndroidxGuy

    AndroidxGuy Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    331
    Joined:
    May 24, 2011

    May 24, 2011
    331
    42
    43

    I hope that includes a speed increase along with the bugfixes.
     
  15. laz818

    laz818 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    98
    Joined:
    Apr 27, 2011

    Apr 27, 2011
    98
    10
    18
    Bleetness is your YouTube working at all?
     
  16. bleetness

    bleetness Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    104
    Joined:
    Aug 11, 2010

    Aug 11, 2010
    104
    2
    36
    Nah it still isn't woring, even after the update
     
  17. laz818

    laz818 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    98
    Joined:
    Apr 27, 2011

    Apr 27, 2011
    98
    10
    18
    Did u get the update? Because I didn't yet. I talked to some another data support rep because my market when out just like my YouTube but when I put my phone on 1x g it works YouTube but of course the videos will get frozen. So the tech rep told me that sim card might be bad it has something to do with 4 g .ima have my phone disconnected at the end of the month then reconnected and let u know if that's might be the solution
     
  18. bleetness

    bleetness Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    104
    Joined:
    Aug 11, 2010

    Aug 11, 2010
    104
    2
    36
    Who did you call? Mind giving me the number? I forced the update and it went through. Its actually helped a lot in terms of battery but my net seemsto have gotten worse. Also I believe my market isn't working as well. Could it be because of my tethering?
     
  19. laz818

    laz818 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    98
    Joined:
    Apr 27, 2011

    Apr 27, 2011
    98
    10
    18
    Thats not the same update. I talked 2 data support metropcs.just dial 611 ask customer service 2 connecting to technical support and ask them to connect you to data support and they will help you troubleshoot your phone and ask theme when is the newest update going to happen in California dallas was 1st to receive the update
     
  20. bleetness

    bleetness Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    104
    Joined:
    Aug 11, 2010

    Aug 11, 2010
    104
    2
    36
    Ok ill do that later
     
  21. laz818

    laz818 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    98
    Joined:
    Apr 27, 2011

    Apr 27, 2011
    98
    10
    18
    Check ur youtube mine just started to work out of no were
     
  22. bleetness

    bleetness Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    104
    Joined:
    Aug 11, 2010

    Aug 11, 2010
    104
    2
    36
    Lol now its working...thanks
     
  23. bleetness

    bleetness Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    104
    Joined:
    Aug 11, 2010

    Aug 11, 2010
    104
    2
    36
    Ok, Now its not working again. I seriously think it has to do with the fact that I tether. Has anyone else been having issues after tethering? And whats up with my 4g IP being banned on the forums?
     
  24. laz818

    laz818 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    98
    Joined:
    Apr 27, 2011

    Apr 27, 2011
    98
    10
    18
    I have the exact same problem I get the ip address problem.and my YouTube is acting up again.i just finished talking to data support again there's a intermittent outages nationwide some peoples internet services works perfectly and some dont.they told me that there working on it and will be up and running at 100% later tonight or early morning
     
  25. confed

    confed Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    183
    Posts:
    1,076
    Joined:
    Apr 9, 2011

    Apr 9, 2011
    1,076
    377
    183
    Male
    Philly
    mine was off for a good 5 hours today. came back on before 10pm
     

Share This Page

Loading...