1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support youtube not working

Discussion in 'Android Devices' started by shiibal, Aug 9, 2010.

  1. shiibal

    shiibal Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    24
    Joined:
    May 21, 2010

    May 21, 2010
    24
    2
    16
    When i fire up my youtube app, i get a quick black screen flash and it goes back to home screen. The app doesnt launch at all. It was working just fine for several months, all of a sudden it started doing this.

    Anybody have any ideas on a fix?
     

    Advertisement

  2. iamfunkyz

    iamfunkyz Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    89
    Joined:
    May 23, 2010

    May 23, 2010
    89
    19
    18
    Chicago, IL
    Are you in airplane mode by chance? mine does the same when I put it in airplane mode but its fine otherwise
     
  3. ep3n3wp

    ep3n3wp Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    155
    Joined:
    May 5, 2010

    I got sorry cannot play this video a few times... Giving me hero flash backs... Hopefully it doesn't get worse... That's how it started on the hero.. 1 or 2 here and there then every time...

    Maybe it has to do with being on .3
     
  4. surfologist87

    surfologist87 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    103
    Posts:
    856
    Joined:
    Jul 27, 2010

    Jul 27, 2010
    856
    110
    103
    behind you
    I had this problem too.
    What are you on, 2.1 or the 2.2 Froyo?

    Mine fixed when I updated to Froyo.
     
  5. Bomix

    Bomix Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    109
    Joined:
    Nov 19, 2009

    Nov 19, 2009
    109
    14
    58
    yeah I was going to say the same thing, Make sure you didn't turn on your phone while in Airplane mode. I'm also on 2.2 (rooted)
     
  6. BetterMost

    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,066
    Joined:
    Apr 25, 2010

    Apr 25, 2010
    1,066
    119
    163
    Paramedic
    Northern Illinois
    Mine has worked fine with both 2.1 and 2.2, Its the one problem I haven't had with this phone..;)
     
  7. shiibal

    shiibal Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    24
    Joined:
    May 21, 2010

    May 21, 2010
    24
    2
    16
    I was in airplane mode for a few hours earlier in the day, but when i launched the youtube, i was out of airplane mode...
     
  8. shiibal

    shiibal Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    24
    Joined:
    May 21, 2010

    May 21, 2010
    24
    2
    16
  9. chadwn

    chadwn Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Dec 20, 2009

    Dec 20, 2009
    1
    0
    5
    Just had the same problem on my droid 1....I powered the phone down and pulled the battery. Started it all back up. Now Youtube works perfectly fine now.
     
  10. neelix.the.cat

    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Jul 8, 2011

    Jul 8, 2011
    2
    0
    5
    I have a Hero, and have the exact problem! I'll try pulling the battery, and also coming out of airplane mode.
     
Tags:

Share This Page

Loading...