1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Youtube Playback Issue on 2.2

Discussion in 'Android Devices' started by gener1c, Jul 29, 2010.

  1. gener1c

    gener1c Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    94
    Joined:
    Nov 15, 2009

    Nov 15, 2009
    94
    13
    18
    Philadelphia, PA
    Has any experience not being able to play anything on youtube without having to clear data and set to HQ in order to work? It works one or 2 times then brings my bad memories of the Eris back.
     

    Advertisement

  2. CheezWiz

    CheezWiz Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    237
    Joined:
    Mar 24, 2010

    Mar 24, 2010
    237
    63
    53
    IT Crowd
    Middle TN
    I was having this issue on leaked OTA. YT DL's were also constantly timing out and stopping. No problems now that I am back to stock.

    Disclaimer: Yes, I wiped the phone and installed the radio update before flashing.
     
  3. kibble

    kibble Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    73
    Posts:
    229
    Joined:
    May 4, 2010

    May 4, 2010
    229
    68
    73
    I had this problem until I applied the audio fix. It's been working fine ever since.
     
  4. mobilehavoc

    mobilehavoc Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    128
    Joined:
    Oct 11, 2009

    Oct 11, 2009
    128
    40
    43
    NYC area
    No problems here. Youtube app and Flash 10.1 play youtube beautifully.
     

Share This Page

Loading...