1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root z4 Temp root not working in 2.2 FroYo

Discussion in 'Android Devices' started by StickySpray, Apr 14, 2011.

  1. StickySpray

    StickySpray Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    11
    Joined:
    Mar 14, 2011

    Mar 14, 2011
    11
    0
    15
    I just updated this morning and tried to do a temp root. It just keeps hanging at the "Running exploit blah blah bla..."
    Anyone else experiencing this?
     

    Advertisement

  2. magohn

    magohn Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    519
    Joined:
    Dec 15, 2010

    Dec 15, 2010
    519
    42
    68
    How exactly do you go about rooting the intercept? any newbie tips?
     
  3. tramendous

    tramendous Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Apr 15, 2011

    Apr 15, 2011
    2
    0
    5
    When VM first announced that they were pulling the update to fix the "bugs," I said that they were "rooting" the firmware of its good qualities, (eg, live wallpaper and wifi hotspot). That is what they did, VM took out the thigs that made FROYO great and to add insult to injury, they sealed up the "exploid" holes that z4 used to temp root it. VM must be planning to become a real cell service provider (Plan contracts) as ATT and Verizon are notorious for locking up the phones so that the customer has to pay for every function. What do we do as consumers? Get to hacking.
     
  4. StickySpray

    StickySpray Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    11
    Joined:
    Mar 14, 2011

    Mar 14, 2011
    11
    0
    15
    ahh i see so this is a confirmed issue that z4 doesn't work on this version of 2.2?
     
  5. Void_Wizard

    Void_Wizard Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    6
    Joined:
    Jan 16, 2011

    Jan 16, 2011
    6
    1
    6
    I hope we can find a work-around to the root(perm) the phone because I want to overclock when needed...
     
  6. NOOBNL6666

    NOOBNL6666 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    7
    Joined:
    Apr 17, 2011

    Apr 17, 2011
    7
    0
    5
    unlocker, modder, hacker, developer
    use rage or one click to temp
    follow the rest of the epic root exploit tut for perma root

    you guys are running 2.2 vm right
    what was your baseband before you flashed vm's 2.2
    mines dl05 and the updates failing
     
  7. StickySpray

    StickySpray Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    11
    Joined:
    Mar 14, 2011

    Mar 14, 2011
    11
    0
    15
    I was stock before I updated with baseband 06 or something so no problems with that. I used this post to help me root http://androidforums.com/virgin-mob...05-how-root-new-update-2-2-a.html#post2574496

    As for people that have baseband 05 aka rooted to a sprint rom. I think this link might help Virgin Mobile Froyo 2.2 StockROM, kernel, and other stuff. *Ok GO! Fixed!*

    Edit: These are both for permanent root. The only reason I wanted to do temp root before is because I thought it still may have been unstable for VM users. But after flashing my stock 2.2 setup with a rooted kernel everything works fine (better). Right now I am am using the newest "CrapKernel" by Joeseph Mother and everything is great so far.
     
  8. EdAndInn

    EdAndInn Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    189
    Joined:
    Jan 12, 2011

    Jan 12, 2011
    189
    45
    43

Share This Page

Loading...