1. Download our Official Android App: Forums for Android!
  2. We apologize for the disruption in email services! They are sending out now, but there is a backlog, so it may take a little time to catch up.

Support ZTE RACER II RAM Ammount

Discussion in 'Android Devices' started by MakeGT, Apr 20, 2012.

  1. MakeGT

    MakeGT Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Apr 17, 2012

    Apr 17, 2012
    3
    0
    5
    Hy, i have a Racer II, and it has only 208 RAM instead of 512. Any ideea how to unlock them? Or how to upgrade to 2.3,maybe this will solve the problem.

    P.S : Z4 Root and Universal Androot 1.6 beta doesn`t work.
     

    Advertisement

  2. Brainless

    Brainless Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    17
    Joined:
    Feb 2, 2012

    Feb 2, 2012
    17
    7
    16
    This is normal. Other part is reserved for android.
     
  3. MakeGT

    MakeGT Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Apr 17, 2012

    Apr 17, 2012
    3
    0
    5
    Buit a friend of mine,has a Alcatel OT-908 and he has 512 MB of RAm, and in task manager apperat 489,but my racer shows only 208,and we both have androin 2.2. So where are 200Mb of ram? How much can eat Android sistem? I think they are locked just like ZTE BLADE.
     
  4. Brainless

    Brainless Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    17
    Joined:
    Feb 2, 2012

    Feb 2, 2012
    17
    7
    16
    Racer2 have only 256MB RAM. On some sites it is incorrectly specified as 512MB RAM.
     
Tags:

Share This Page

Loading...