1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Thread Status:
Not open for further replies.

Root ZV5 Custom

Discussion in 'Android Devices' started by kwknott, Feb 10, 2015.

  1. kwknott

    kwknott Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    253
    Posts:
    1,519
    Joined:
    Mar 19, 2012

    Mar 19, 2012
    1,519
    729
    253
    The screenshot function still works, hold power and volume down.

    I don't usually kill off apps and stuff so that's why I took task manager out. I can definitely post the link to it if you'd like to reinstall it.
     

    Advertisement

  2. tytyty1

    tytyty1 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    32
    Joined:
    Mar 26, 2011

    Mar 26, 2011
    32
    14
    18
    Already did but thanks!
    Only reason i like it is because its integrated into holding down the home button. is there a way to get a ss to take easily tho the stupid volume level pops up on my screen...
    Here is is for anybody else who needs it
     

    Attached Files:

  3. kwknott

    kwknott Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    253
    Posts:
    1,519
    Joined:
    Mar 19, 2012

    Mar 19, 2012
    1,519
    729
    253
    New build up..

    - Deodexed
    - Full busybox installer
    - WiFi Mac Fix added back in
    - Updated Google Apps
    - Added Google Calendar in place of Lg Calendar
    - Added Google Keyboard in place of standard keyboard

    Working on cleaning up the settings menu but I'm having some issues decompiling and recompiling the apk..
     
  4. aethervagrant

    aethervagrant Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    92
    Joined:
    Mar 14, 2013

    Mar 14, 2013
    92
    19
    18
    Male
    Health Care
    California
    Download link giving me a blank page, ill check later as it may just not be up yet.
     
  5. kwknott

    kwknott Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    253
    Posts:
    1,519
    Joined:
    Mar 19, 2012

    Mar 19, 2012
    1,519
    729
    253
    May have been an issue with AFH. It's working now.
     
    aethervagrant likes this.
  6. GrimCreeper

    GrimCreeper Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jun 2, 2013

    Jun 2, 2013
    1
    0
    5
    Male
    After flashing I couldn't use provider data service but entered ##72786# command and so far so good.
    Otherwise this ROM is streamlined and stable and I'm looking forward to updates (cosmetic or otherwise).
    TY kwknott for such a lite interface that I can add to as needed.
     
  7. kwknott

    kwknott Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    253
    Posts:
    1,519
    Joined:
    Mar 19, 2012

    Mar 19, 2012
    1,519
    729
    253
    For some reason that happens with this phone anytime you flash or restore a rom. Not sure what causes it but updating the profile and PRL or reactivating as you said will always fix the issue.
     
  8. bg4m3r

    bg4m3r Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    493
    Posts:
    2,848
    Joined:
    Nov 1, 2013

    Nov 1, 2013
    2,848
    1,123
    493
    Male
    IT Contractor
    I've only had to reactivate when doing a clean install. Dirty flashes happily continued to provide service.
     
    kwknott likes this.
  9. ShapeShifter499

    ShapeShifter499 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    108
    Posts:
    376
    Joined:
    Apr 3, 2015

    Apr 3, 2015
    376
    262
    108
    Male
    I think this might be a good rom but it lacks Qremote. Got a link to a working apk of that?
     
  10. Izzxy

    Izzxy Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    250
    Joined:
    Dec 4, 2014

    Dec 4, 2014
    250
    30
    43
  11. master odysues

    master odysues Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    349
    Joined:
    Mar 21, 2013

    Mar 21, 2013
    349
    126
    88
    Male
    Houston Texas
    Does anyone have the odex files and qremote apk?
     
    dustinbro likes this.
  12. SykkNyzz

    SykkNyzz Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    133
    Posts:
    593
    Joined:
    Nov 10, 2012

    Nov 10, 2012
    593
    324
    133
    Male
    IDK
    Florence, SC
    Any advice on how to make a debloat script?
     
    dvdavid888 likes this.
  13. xercurial

    xercurial Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    17
    Joined:
    May 11, 2015

    May 11, 2015
    17
    7
    16
    i want Qremote with this rom so i tried to unzip it then pasted the lg volt official q remote apk, zip it back up, paste it to sd flash the rom but it keep saying failed! i tried to do a regular apk install using a file manager but it just says cant install or something along those lines HELP PLEASE
     
    dvdavid888 likes this.
  14. coffinsupply

    coffinsupply Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    26
    Posts:
    19
    Joined:
    Feb 23, 2015

    Feb 23, 2015
    19
    2
    26
    yep no qremote
     
  15. portezbie

    portezbie Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    328
    Joined:
    Aug 15, 2011

    Aug 15, 2011
    328
    38
    43
    Rom is working great so far except for one weird thing, every time I change the lock screen wallpaper it reverts back on reboot.

    Any ideas why?

    Thanks
     
    dvdavid888 likes this.
  16. cpr518

    cpr518 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    51
    Joined:
    Mar 28, 2013

    Mar 28, 2013
    51
    8
    16
    I've been lurking and reading up on all the ROMs here and this one seems like the one I'm looking for. Couple of questions if anyone could answer, that would be awesome. Is this the most current and only debloated Rom? And, if I'm coming from version ZV5 out of the box, will I have to flash the ZV5 Radio before so I get data? I love the CM Roms but I need my camera to work fine and don't want to get stuck with 4G issues, so this looks great! Thanks OP.
     
  17. bg4m3r

    bg4m3r Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    493
    Posts:
    2,848
    Joined:
    Nov 1, 2013

    Nov 1, 2013
    2,848
    1,123
    493
    Male
    IT Contractor
    To answer your questions, yes this is the only debloated stock ROM. No, you won't need to flash the radio if you're already on zv5. Although, since you are already on zv5, I would suggest just rooting and debloating yourself. This way you can get rid of exactly what you want and not worry about losing something you wanted to keep. You also won't have to worry about glitches from dirty flashing or losing your data. Here is a post with suggestions for what can be removed.
    http://androidforums.com/threads/debloating-the-stock-system.872156/
     
    cpr518 likes this.
  18. kwknott

    kwknott Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    253
    Posts:
    1,519
    Joined:
    Mar 19, 2012

    Mar 19, 2012
    1,519
    729
    253
    Can I get a moderator to close this thread please? I've moved on to another device and I'm not going to be doing much with this anymore.
     
  19. Unforgiven

    Unforgiven ...eschew obfuscation...
    Moderator
    Rank:
     #2
    Points:
    4,488
    Posts:
    38,390
    Joined:
    Jun 23, 2010

    Jun 23, 2010
    38,390
    47,737
    4,488
    Male
    Douglas, MA
    At your request.:)


    */closed
     
    kwknott likes this.
Tags:

Share This Page

Loading...