Android(Sprint) question ## codesSupport


Last Updated:

  1. freeza

    freeza Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    554
    Likes Received:
    168
    Do ## codes work on the evo? More specifically, does ##786# work? If not, is there an equivalent to see call timers and refurb status?

    I want to verify that no Sprint employee was playing with my phone once I get it lol.

    Call me compulsive, but I am not letting any of them open my box at all.
     

    Advertisement
  2. Covert_Death

    Covert_Death Well-Known Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    2,091
    Likes Received:
    665
    if ##786# brings you a connection menu, like something with an electronic operator reading out options then yes but if it's a phone menu, it might be a little different
     
  3. aldo

    aldo Well-Known Member

    Joined:
    May 23, 2010
    Messages:
    122
    Likes Received:
    62
  4. pingpongboss

    pingpongboss Well-Known Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    541
    Likes Received:
    278
    Yes the ##786# code works and it returns a crap load of info, including what you are looking for

    Very few codes on that page that I've tried works on the Evo.
     
  5. nethed

    nethed Member

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    8
    <EDIT> See Eguy's post below </EDIT>

    I've come across some test codes for Android. Please note, this is information found HERE:

     
  6. Eguy

    Eguy Well-Known Member

    Joined:
    Mar 28, 2010
    Messages:
    485
    Likes Received:
    64
    nethed likes this.
  7. nethed

    nethed Member

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    8
  8. v01rider

    v01rider Well-Known Member

    Joined:
    May 26, 2010
    Messages:
    985
    Likes Received:
    169
    marked
     
  9. FLEMTP

    FLEMTP Well-Known Member

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    60
    Likes Received:
    19

    When i put this code into my phone it brings up a menu called "testing" in the top bar.. then it has 4 menu's

    Phone Information

    Battery information

    Battery History

    Usage Statistics


    When I select Phone information among the various menu options and infomation given there is a dropdown menu under
    "set preferred network type"

    when you select it, there are several options:

    WCDMA preferred
    GSM only
    WCDMA only
    GSM auto (PRL)
    CDMA auto (PRL)
    CDMA only
    EvDo only
    GSM/CDMA auto (PRL)
    Unknown


    So.. does this mean you can use this phone on a GSM or a WCDMA network???

    Anyone who might know I would GREATLY appreciate some insight!!!
     
  10. Anthonycs

    Anthonycs New Member

    Joined:
    Nov 8, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    tried *#*#4636#*#* on my verizon droid charge and was not returned anything. instead, verizon message saying unable to direct call. am i entering this in the correct area?
     

Share This Page

Loading...