Browser question


Last Updated:

  1. mikenick42

    mikenick42 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    There's got to be a way to change the homepage right? I can't find an options for it any where.
     

    Advertisement
  2. defiantbeast

    defiantbeast Well-Known Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    217
    Likes Received:
    17
    go into the browser hit menu then slide the pop up menu up and you should see settings in the right hand corner. It took me a minute to realize that the pop up menu slid up. Hope that helps.
     
  3. culo77

    culo77 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    131
    Likes Received:
    0
    Also try dolphin browser, i recommend it.
    and soon we should be seeing pocketfox (firefox for android).
     
  4. yatimameiji

    yatimameiji Well-Known Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    471
    Likes Received:
    43
    While having the Awesome Bar on the phone would be great, I've really come to love Opera's browser. Plus Opera is the only one with a great infrastructure behind their browser to speed things up. I wonder if it would support multi-touch?
     
  5. mikenick42

    mikenick42 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Thanks. I knew there was something I missed. I never would have noticed the sliding bar on that menu.
     
  6. dan0zone

    dan0zone Well-Known Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    180
    Likes Received:
    22
    menu>scroll..>settings>scroll....>set homepage>your choice>>back button
     
  7. derrickps3

    derrickps3 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 26, 2009
    Messages:
    314
    Likes Received:
    4


    i agree, the dolphin browser is highly recommended over the default, i just downloaded it and was amazed at the performance, i think it is better than the default, i even set it as the default. ;)
     
  8. yatimameiji

    yatimameiji Well-Known Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    471
    Likes Received:
    43
    How do you set as default?
     
  9. mikenick42

    mikenick42 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Thanks for the tip on dolphin. I think it just became my default browser. I tried opera the other day but wasn't impressed.
     
  10. yatimameiji

    yatimameiji Well-Known Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    471
    Likes Received:
    43
    Well thats opera mini, opera mobile(the full touch version found on winmo and s60) is coming soon. I asked about setting default browser but dolphin asked by default. Though I wonder if once opera or firefox is out, would it be possible to set those as default.

    And then there is the issue that even with dolphin as default, it doesnt change what the Web button does. Oh well.
     
  11. culo77

    culo77 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    131
    Likes Received:
    0
    when you use the web button on the home page it will open the first thing in the the original browser and once you go to a different page, say the golf channel dolphn kicks in.

    a weird quirk, when i get time i will try to find a fix or workaround on the intertubez
     
  12. inaz4sun

    inaz4sun Well-Known Member

    Joined:
    Apr 15, 2010
    Messages:
    128
    Likes Received:
    8
    Search the market for "Opera"

    There will be an App called "Make Opera Default Browser"

    Download and install. Don't launch the App.

    Click a link in an email or SMS it should ask for default browser select Make Opera Default and save setting.

    Works fine for me.
     
  13. makthenif

    makthenif Well-Known Member

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    How do you delete bookmarks on the stock B2 browser. I can't figure this out. What am I missing?
     
  14. vertigo4

    vertigo4 Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    If you go to the bookmarks and long press a bookmark, a menu will come up. Scroll all the way down for delete bookmark.
     
  15. makthenif

    makthenif Well-Known Member

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Thanks
     

Share This Page

Loading...