cant get rooted....


Last Updated:

  1. brandonmg99

    brandonmg99 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    185
    Likes Received:
    9
    ive tried both the super one click root and the method posted in the "if your an idiot..." thread. cant seem to get it. tried everything they suggest. i have the drivers installed...verizon page opens up. but i cant seem to figure it out.
     

    Advertisement
  2. mxsjw

    mxsjw Well-Known Member

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    1,311
    Likes Received:
    171
    did you check/enable usb debugging in the settings?

    settings > applications > development
     
  3. brandonmg99

    brandonmg99 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    185
    Likes Received:
    9
    Yeah. Unchecked then unplugged all different combinations. Just kept saying waiting for device. I know im an idiot but usually with trial and error I see progress.
     
  4. buckguin

    buckguin Well-Known Member

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Messages:
    195
    Likes Received:
    13
    Which mode are you connected in? I found that it worked best if you were in Windows Media Mode or whatever that one is called.
     
  5. binary visions

    binary visions Well-Known Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    3,334
    Likes Received:
    1,443
    When you plug it in, does it say that USB Debugging is enabled? It should say "connected via USB" and then "usb debugging enabled" and there should be a little bug icon in the status bar.

    Once that happens, does your PC successfully install the drivers for the phone?
     
  6. jxker

    jxker Well-Known Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    295
    Likes Received:
    19
    The super one click method took me a few times, but when i followed the instructions exactly , on the 3rd time it worked

    You NEED to put your phone on USB Debugging mode and make sure you DO NOT mount your SD card

    If you're having issues with "wait for device" or if RATC is looping, try this
    Unplug your USB Cable
    Go to Settings > Applications > Development
    Uncheck USB Debugging
    Plug in your USB Cable
    Unplug your USB Cable
    Check USB Debugging
    Plug in your USB Cable



    your device should be on the "charge" setting
     
    brandonmg99 likes this.
  7. dhoffman1421

    dhoffman1421 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    620
    Likes Received:
    49
    I had to reboot my phone twice during the process when it hung. Then it finished successfully.
     
  8. brandonmg99

    brandonmg99 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    185
    Likes Received:
    9
    just worked! i dont know what i did differently...i tried everything...thanks everybody for your help!!
     

Share This Page

Loading...