Duplicate ContactsSupport


Last Updated:

  1. naveennagpal1981

    naveennagpal1981 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    I have an unusual problem with my contacts. AND THIS HAPPENS ONLY WHILE COMPOSING A MESSAGE. Everytime I attempt to add contacts to send out an SMS I find duplicate entries of all contacts even though I have selected display only phone contacts & unchecked SIM, Gmail, FB, Yahoo etc in the Contacts Display Options. I am not sure if its because I have those contacts in my SIM as well. Should I delete my SIM contacts completely? Please help.. :confused:
     

    Advertisement
  2. naveennagpal1981

    naveennagpal1981 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    I have an unusual problem with my contacts. AND THIS HAPPENS ONLY WHILE COMPOSING A MESSAGE. Everytime I attempt to add contacts to send out an SMS I find duplicate entries of all contacts even though I have selected display only phone contacts & unchecked SIM, Gmail, FB, Yahoo etc in the Contacts Display Options. I am not sure if its because I have those contacts in my SIM as well. Should I delete my SIM contacts completely? Please help.. :confused:
     
  3. kannanmdu

    kannanmdu Member

    Joined:
    Dec 5, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    10
    Hi

    Recently did you restore the contacts from back up?

    Regards

    Kannan
     
  4. naveennagpal1981

    naveennagpal1981 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Nope.. Never done that..
     
  5. foobar66

    foobar66 Active Member

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Messages:
    40
    Likes Received:
    2
    The list contains both phone and SIM contacts. Probably you have synced the contacted or copied them phone->SIM or vice versa.
     
  6. ronniebootwest

    ronniebootwest New Member

    Joined:
    Sep 20, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I have aslo recently copied from Sim to Phone, how do I now delete the duplicated entries please.
    Ronnie
     

Share This Page

Loading...