Hero hang


Last Updated:

  1. bourdagespl

    bourdagespl Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Hi folks,

    I just got a new Hero from Telus (Canada / GSM).

    I love the phone, but I got an annoying error :

    "The process system has stopped unexpectedly ..."

    Sometime, it's a particuliar process instead of "process system".

    When it's occurs, I have to reboot the phone.

    Somebody else have this issue?
     

    Advertisement
  2. bourdagespl

    bourdagespl Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    BTW :

    FW version : 1.5
    Build Number : 2.73.661.46

    No custom rom installed (yet)
     
  3. vido.ardes

    vido.ardes Well-Known Member

    Joined:
    Oct 17, 2009
    Messages:
    1,059
    Likes Received:
    200
    I've not heard of anyone with a similar error, what apps have you installed?
     
  4. bourdagespl

    bourdagespl Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    ASTRO
    Backgrounds - National Geographic
    Barcode Scanner (now uninstalled)
    Dolphin Browser
    Facebook Lite
    Google Sky Map
    Live Chat
    Locale
    MyBackup
    Not Call Log Prefs
    PDF Viewer
    Shazam
    ShopSavvy


    BTW, I've reseted the phone and still got those errors

    TY for answering
     
  5. vido.ardes

    vido.ardes Well-Known Member

    Joined:
    Oct 17, 2009
    Messages:
    1,059
    Likes Received:
    200
    Well I've used all of those, except the Nat Geo wallpapers, Not Call Log Prefs and ShopSavvy.

    Can you check your build number, might be that you need an update
     
  6. bourdagespl

    bourdagespl Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Build Number : 2.73.661.46


    Where can I see if i'm up-to-date?

    Didn't find anything on HTC website...
     
  7. vido.ardes

    vido.ardes Well-Known Member

    Joined:
    Oct 17, 2009
    Messages:
    1,059
    Likes Received:
    200
    You have the latest firmware, no need to worry about that...

    The only thing I can think of to try next is unfortunatly a factory reset
     
  8. bourdagespl

    bourdagespl Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    I don't know if it's related, but since this afternoon, I stopped using Advanced task manager to kill app (forgot to mention this one earlier), and I didn't experienced any crash. Maybe I was killing apps I must not.

    What do you think?
     
  9. Asmo

    Asmo Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    24
    Likes Received:
    2
    That was probably it, you should not be killing apps, the way android manages memory and apps it is best to let the OS handle it. Unless you have a app that is crashed or locked up, otherwise don't kill anything :)
     
  10. bourdagespl

    bourdagespl Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    TY for the hint.

    I realy love my Hero!
     

Share This Page

Loading...