Home Screen Weather Widget


Last Updated:

  1. Michaelvg1

    Michaelvg1 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    The weather widdget works fine on the home screen and updates, but all of the sudden now when I click on the widget to bring me the the 4-day forcast it keeps saying "No weather data available"...
    This started happening a few days ago..
    Any thoughts?
     

    Advertisement
  2. toomuchgame441

    toomuchgame441 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Messages:
    1,081
    Likes Received:
    78
    Did you try rebooting your phone, using a different widget to see if you get the same results? Did you check your auto update settings?
     
  3. Michaelvg1

    Michaelvg1 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Will try rebooting... the update works on the home screen under the clock.. That's fine, it's just when I click on it to view the app.. Strange why it would work on the homescreen clock widget but not the app itself.
     
  4. tdieckman

    tdieckman Well-Known Member

    Joined:
    Sep 30, 2009
    Messages:
    49
    Likes Received:
    5
    This just started happening to me this morning. It's been working great in the past. I was traveling, so had my home city, San Francisco, added to the city list. This morning, the home screen widget does show San Francisco, but can't load weather data. Since I was traveling, I still have another San Francisco in my list of cities and when I go there, it *does* load and show current weather, so it's only a problem for the "current location" city.

    I've rebooted. I have GPS on.
     
  5. Michaelvg1

    Michaelvg1 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Still not working... Shut off and took out the battery. Weather widget is not working on home screen or if I select it now.
     
  6. cmonster

    cmonster Well-Known Member

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    59
    Likes Received:
    4
    I just got my Eris on 1/8 and have never been able to get the weather for my home city (Seattle) which came pre-loaded on the phone along with New York City. The forecast for New York City comes through just fine. I have re-booted for other reasons and no change.
    Had the OTA update last night. No change.

    Anyone have any ideas?
    Thanks,
    c
     

Share This Page

Loading...