how to delete words from sywpe dictionary?Support


Last Updated:

  1. EM30996

    EM30996 Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 9, 2010
    Messages:
    43
    Likes Received:
    9
    I was having some fun swyping curse words and all of those words are now in the dictionary.. lol My nieces play with the phone and I don't want them typing "fun" and "shine" and getting other words.. Any thoughts on where to do delete those unspeakables?
     

    Advertisement
  2. lgldrgdlr

    lgldrgdlr Well-Known Member

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    717
    Likes Received:
    192
    swype the word into a text entry field, double tap to highlight than hit the swype key. An option should pop up asking if you want to delete the word.
     
  3. EM30996

    EM30996 Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 9, 2010
    Messages:
    43
    Likes Received:
    9
    Thanks.. ill give that a try.. got the phone off right now trying to get it fully charged.. lol
     
  4. Needz_Android

    Needz_Android Well-Known Member

    Joined:
    Apr 1, 2010
    Messages:
    613
    Likes Received:
    98
    that works to delete a word from the dictionary.

    i have another question though. How do you add a period, question, or exclamation mark after typing the last word of the sentence? Do you have to manually punch it in or can you swpe over it?
     
  5. bjanow

    bjanow Well-Known Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    2,763
    Likes Received:
    477
    Swype | Text Input for Screens Go to the tips section and view the videos. Everything you want or needed to know.
     
    Needz_Android likes this.
  6. Needz_Android

    Needz_Android Well-Known Member

    Joined:
    Apr 1, 2010
    Messages:
    613
    Likes Received:
    98
    is there no voice to text with swype?

    i am using that AF poster's version of swype posted not long ago
     
  7. bjanow

    bjanow Well-Known Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    2,763
    Likes Received:
    477
    Yes there is if you are using Handcent. Hit menu, then then "speak".
     

Share This Page

Loading...