How to tell if i need to reflash a new JI6Support


Last Updated:

  1. HadouGhost

    HadouGhost Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    879
    Likes Received:
    69
    So apparently the JI6 i odin'd on to the phone may not be a good one? I'm a tad confused and dont remember where i read it but apparently there may be some blocked apps on the app store? Such as what? What do i search for or how do i know if i have a bad JI6 on the phone.
     

    Advertisement
  2. SamsungVibrant

    SamsungVibrant Well-Known Member

    Joined:
    Jul 23, 2010
    Messages:
    1,613
    Likes Received:
    165

    I'm not sure if the JI6 you flashed was official and complete or not. I've read some think it wasn't. Why don't you try this, put your phone back to the original firmware. Then use the method on XDA to force your phone to apply the official OTA update. I don't know if this force will work since you already put JI6 on your phone once, but it might be worth a try.
    I found a way to force the OTA update. - xda-developers
     
  3. HadouGhost

    HadouGhost Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    879
    Likes Received:
    69
    Nah i dont want to do that, thanks though. I thought that an incomplete JI6 cant see certain apps on the market. however, i remember seeing robo sying something about another JI6 file that has a newer date or something.
     
  4. robo21

    robo21 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    918
    Likes Received:
    95
    Look for Fandango Movies in the Market. If you see that one you should be fine.
     
  5. HadouGhost

    HadouGhost Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    879
    Likes Received:
    69
    yeah i see fandango.
     
  6. robo21

    robo21 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    918
    Likes Received:
    95
    Then you're good buddy... ;)

    Shouldn't need to reupdate unless you notice problems with display or?
     
  7. HadouGhost

    HadouGhost Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    879
    Likes Received:
    69
    display?? huh??
     
  8. robo21

    robo21 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    918
    Likes Received:
    95
    Someone posted that they had issues with their dispylay drivers not updating with OTA. But you didn't do OTA so my mistake.
     

Share This Page

Loading...