HTC Sense


Last Updated:

  1. htcdesirefan

    htcdesirefan Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 9, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Can I get HTC Sense on my desire? If so, how do I go about it. Im a little confused!! Im no good with this technology stuff :)
     

    Advertisement
  2. Run3

    Run3 Active Member

    Joined:
    Oct 2, 2010
    Messages:
    34
    Likes Received:
    2
    Im quite sure you already have HTC Sense (unless you removed it?). Maybe your thinking of the new version of Sense where its possible among other things to control your phone by htcsense.com. This version of Sense will most likely be coming in december or january.
     
    htcdesirefan likes this.
  3. Harry2

    Harry2 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 3, 2010
    Messages:
    5,186
    Likes Received:
    1,347
    ... and hopefully, htcsense.com is then fully developed until there :D

    Harry
     
  4. InfernalByte

    InfernalByte Well-Known Member

    Joined:
    Oct 8, 2010
    Messages:
    1,532
    Likes Received:
    249
    I'm not going to say Sense is rubbish, but I think I prefer no Sense! Its just a layer of eye candy.
     
  5. Slash3040

    Slash3040 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Messages:
    100
    Likes Received:
    11
    If you somehow have Vanilla Android running instead of Sense there's always Menu > Settings > Applications > Manage Applications > Launcher and just clear defaults, press home, and you should get the option to run either Sense or Launcher. Just default Sense and click OK!
     
    htcdesirefan likes this.
  6. htcdesirefan

    htcdesirefan Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 9, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Thankyou everyone. I think i may be thinking of the new version that ive seen advertised with the extra fiddly bits on it so look forward to seeing that soon :)
     

Share This Page

Loading...