Lets see your setup..


Last Updated:

  1. Jaffa

    Jaffa Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    1,185
    Likes Received:
    91
    As there are numerous new rooters...

    Shootme will allow you to screen grab, lets see what your devices look like.

    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us

    [​IMG]

    Orange Maps (turn by turn Nav from Orange mobile) FxCamera, much better than stock App
    Uploaded with ImageShack.us

    [​IMG]


    Apps organiser provides these widgets (Games/Multimedia/Tools), Mixzing lite, and Last.Fm

    Uploaded with ImageShack.us

    Games

    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us

    Multimedia

    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us

    Tools

    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us



    Uploaded with ImageShack.us

    [​IMG]

    Quick Cache Cleaner, Wireless tether, Task Killer Widget
    Uploaded with ImageShack.us
     

    Advertisement
  2. Hawkeye

    Hawkeye Active Member

    Joined:
    Nov 26, 2009
    Messages:
    35
    Likes Received:
    4
    I'll do mine shortly, I'm still sorting it out how I like it.
    You should say what each of the apps are though, and for what I assume are the folders, where you got the icons - as they look really good.
     
  3. Jaffa

    Jaffa Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    1,185
    Likes Received:
    91
    Edited with some details, of apps.
     
  4. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42 Moderator

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    12,759
    Likes Received:
    8,894
    Here's mine:

    [​IMG]

    Click to see it bigger :)
     
  5. tojjer

    tojjer Well-Known Member

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    294
    Likes Received:
    8
    Jaffa, I like that set of on/off buttons for wifi, bluetooth etc. Does that come as a set ?
     
  6. Jaffa

    Jaffa Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    1,185
    Likes Received:
    91
    Its the 2.1 power widget mate, all ready on your phone
     
  7. Jaffa

    Jaffa Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    1,185
    Likes Received:
    91
    Whats the volume widget called?
     
  8. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42 Moderator

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    12,759
    Likes Received:
    8,894
    AudioManager :)
     
  9. harmony895

    harmony895 Active Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Maybe i am blind, but i can't find it on my HTC Hero.
     
  10. Jaffa

    Jaffa Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    1,185
    Likes Received:
    91
    If your running a custom 2.1 ROM its in widgets power, Its not in 1.5
     
  11. harmony895

    harmony895 Active Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    OK.thanks that's it, i am on 1.6.
     
  12. servicepoint

    servicepoint Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Jaffa,
    why do I not a an android showing in the top left of my screen.
    Cheers.:mad:
     
  13. Capreece

    Capreece Member

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    its because that is what he is currently running, android task killer/manager i think it is.
     
  14. Jaffa

    Jaffa Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    1,185
    Likes Received:
    91
    Yeah its task killer
     
  15. Capreece

    Capreece Member

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    I got a vanilla hero, and i havent got a clue how i want to set it up. Im constantly changing my setup on my 7 front screens, so if anyone has found a good allround setup, please chuck it on here so i can check it out.
     
  16. midge37

    midge37 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    106
    Likes Received:
    1
    I need to have a rethink about my screens. Took the plunge, rooted and now running Villain 5.4 and what's the first thing I do.....make it look the same as when I was running 1.5!!!
     
  17. Capreece

    Capreece Member

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Yer that's the kind if rut I'm in too. Keep going back to what u have always had, but just not happy with it. I think if someone can give me some good pointers and how they have set theirs up then it will give me ideas and make the experience that much more enjoyable.
     
  18. Elpelco

    Elpelco Well-Known Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    213
    Likes Received:
    0
    I've recently overhualed my homescreens so I know how you feel. I like my setup a lot better now. I'll post pics tomorrow.

    What widgets do you usually use?
     
  19. Capreece

    Capreece Member

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    I chop and change too much to say really. But yer post your pics up and let's have a looky. I'm slowly getting to something I'm happy with, but I've only filled up 4 of my home screens.
     
  20. skimminstones

    skimminstones Well-Known Member

    Joined:
    Sep 20, 2009
    Messages:
    335
    Likes Received:
    52
    Mine. One by one from left to right

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
    [​IMG]
     
  21. islandmixed

    islandmixed Well-Known Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    112
    Likes Received:
    0
  22. Jaffa

    Jaffa Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    1,185
    Likes Received:
    91
    How did you skin your clock?
     
  23. islandmixed

    islandmixed Well-Known Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    112
    Likes Received:
    0
    Dunno if u mean me but I downloaded it frm the market...they have 3 their all free.
     

Share This Page

Loading...