lockscreen question


Last Updated:

  1. jimeller

    jimeller Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 6, 2009
    Messages:
    409
    Likes Received:
    23
    I have a rooted orange hero to mcr2.3

    On the lockscreen, is there a way of disabling the graphic which goes across the screen? The graphic contains the time and the word orange etc. I would like an arty picture on my lockscreen but the time graphic spoils it. Catch my drift?
     

    Advertisement
  2. wuthton

    wuthton Well-Known Member

    Joined:
    Aug 18, 2009
    Messages:
    378
    Likes Received:
    27
  3. jimeller

    jimeller Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 6, 2009
    Messages:
    409
    Likes Received:
    23
    Yeah, something like that would be great. Thanks for the link!
     
  4. ellisd5

    ellisd5 Member

    Joined:
    Sep 11, 2009
    Messages:
    18
    Likes Received:
    1
    On the subjecting of locking, how can I lock my Hero or do is the only choice to leave it a minute or 2?
     
  5. Fake Name

    Fake Name Well-Known Member

    Joined:
    Oct 8, 2009
    Messages:
    135
    Likes Received:
    0
    for my Hero I'd like to have throttlelock like in My touch, but with 12 usable dots instead of 9, is it any of this possible?
     
  6. wuthton

    wuthton Well-Known Member

    Joined:
    Aug 18, 2009
    Messages:
    378
    Likes Received:
    27
    Are you serious? I take my car key, ram it though the screen and twist clockwise.
     
  7. cheggerspop

    cheggerspop Well-Known Member

    Joined:
    Aug 16, 2009
    Messages:
    171
    Likes Received:
    6
    Just a quick press the power button will lock it fella.

    Chegs.
     
  8. kirkski

    kirkski Member

    Joined:
    Sep 20, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    I've downloaded the zip file but how do i actually activate the thing?
     
  9. Jolley69

    Jolley69 New Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    On the topic of locking screen was wondering if its possible to lock the screen with a pin number instead of the pattern

    >>Setting>> security>>

    Seems only to have the patternlock.

    Maybe a bit old fashion but had a pin number on my old phone and I know it so easy to remember.

    Would have thought the SIM card pin would be a default pin but can not work out how to activate that on screenlock.
     
  10. Ziani

    Ziani Well-Known Member

    Joined:
    Sep 20, 2009
    Messages:
    836
    Likes Received:
    92
  11. Slug

    Slug Check six! Moderator

    Joined:
    Aug 1, 2009
    Messages:
    20,389
    Likes Received:
    16,500
    Installation requires root access. You don't need to root your handset though, if your ROM allows you to fastboot one of the custom recovery images. This will give temporary root access and let you apply the update.zip.
     
  12. Ziani

    Ziani Well-Known Member

    Joined:
    Sep 20, 2009
    Messages:
    836
    Likes Received:
    92
    Erm...not sure if my ROM allows this...How do you tell? My ROM is HTC Hero (Orange)_2.73.61.5
     
  13. Slug

    Slug Check six! Moderator

    Joined:
    Aug 1, 2009
    Messages:
    20,389
    Likes Received:
    16,500
    You try it? :)

    I think that one is okay i.e. the bootloader wasn't replaced to fix the 'flaw'. Maybe somebody else who has rooted an Orange handset can confirm this is the case?
     

Share This Page

Loading...