My phone reset and now my hole HTC sense is blank!!!


Last Updated:

  1. AlwayzRight

    AlwayzRight Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Messages:
    92
    Likes Received:
    8
    Wtf? Every one of my himepages are blank. Tried resetting it again and i get the same thing. Now i have to manually set up each of my homepages! Plus i have noticed none of my paswords are saved on my websites. Grrrrrr..... plus my gps keeps cutting out ALL the time! I hate to say it but that new iphone keeps sounding better by the day!
     

    Advertisement
  2. sikclown

    sikclown Well-Known Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    1,910
    Likes Received:
    965
    You keep saying that iPhone line. And you start some interesting threads. Just saying.
     
  3. Caloy

    Caloy Well-Known Member

    Joined:
    Jan 16, 2010
    Messages:
    1,871
    Likes Received:
    200
    Hmmmmm interesting. Anyone know how to back up your settings/scenes so I can reset it the moment I need to reset my phone?
     
  4. sikclown

    sikclown Well-Known Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    1,910
    Likes Received:
    965
    You can try MyBackUp, titanium backup ( root user only) and sprite backup. Not sure if they work on the HTC sense Scenes but I have read that titanium does do it
     
    Caloy likes this.
  5. Caloy

    Caloy Well-Known Member

    Joined:
    Jan 16, 2010
    Messages:
    1,871
    Likes Received:
    200
    Thanks mate. There you go AlwayzRight, if you have a problem, all you have to do is ask, and if you're lucky, there might be a solution. Ranting clearly doesn't produce a better result. :)
     
    sikclown likes this.
  6. sikclown

    sikclown Well-Known Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    1,910
    Likes Received:
    965
    And a thanks to you for illustrating my point. Cheers
     

Share This Page

Loading...