Poll: Audio/Silent bug after OTAGeneral


Silent/audio bug after OTA survey /w multiple choice

  1. I have experience the silent bug

    14 vote(s)
    38.9%
  2. I have NOT experience the silent bug

    16 vote(s)
    44.4%
  3. I had the silent bug and the phone replacement helped

    3 vote(s)
    8.3%
  4. I had the silent bug and the phone replacement DID NOT help.

    3 vote(s)
    8.3%

Last Updated:

  1. Peter123

    Peter123 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    405
    Likes Received:
    24
    A number of us experiencing this audio/silent bug after OTA.
    Let's see how many of us have it and if phone replavement helped.
    Peter


    PS : Sorry for the typos.
     

    Advertisement
  2. alprazolam

    alprazolam Well-Known Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    1,722
    Likes Received:
    194
    How about a voting choice that says you suddenly developed a sound bug when you found out that you weren't gonna see root and v3 possibly put you out of warranty? :D
     
    Peter123 likes this.
  3. chassum

    chassum Well-Known Member

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    215
    Likes Received:
    20
    After 2.1 OTA had silent bug crop up 2 or 3 times a day. After getting replacement phone, i've been up 6 days, 22 hours, 2 minutes, 31 seconds with no problems of any kind. :)
     
  4. bjf88

    bjf88 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    384
    Likes Received:
    37
    Ok, I almost made a new poll, but luckily this one popped up as similar, so I'll resurrect it. VOTE, people!!! I'm really curious...

    However, I do acknowledge that many of those on this forum probably found it because they were having the issue and google directed them here. That's how I found it, well for another issue/question of course, but still. There are thousands of Eris users out there that are just living life oblivious of the fact that this forum exists and that there could be a nasty bug infecting their phone! :O
     
  5. willdogs

    willdogs Well-Known Member

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    665
    Likes Received:
    211
    This Poll was for the 2.1 OTA update.

    I think a new poll is needed for the 7/16 Update.
     
  6. bjf88

    bjf88 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    384
    Likes Received:
    37
    I was curious to know how many have it right now and/or after 2.1. But yes, it will also be good to know if it fixes the bug for anyone.
     
  7. BMF136

    BMF136 Active Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    1
    I would get the silent bug maybe once every week or two after the OTA but, over the last two weeks or so, I've been getting the silent bug at least daily. Just got the update this morning so I hope it's fixed. I still have the 50% bug but that doesn't really bother me.
     

Share This Page

Loading...