Power on while charging??/ background


Last Updated:

  1. adesimone29

    adesimone29 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    When my phone is turned off and i plug it in to charge, it automatically turns on. No matter what, if it is plugged in charging, the phone is on. any help?

    And also, when setting a background. I use large pictrues put it only lets me select a little square of it to use as my bg, and it zooms in an extreme amount and uses taht as my bg.

    Any ideas?
     

    Advertisement
  2. justjimjpc

    justjimjpc Premium Member VIP Member

    Joined:
    Nov 3, 2008
    Messages:
    10,543
    Likes Received:
    210
    Touch and drag the bands of the square to select more or less of the default crop ...


     
  3. blazingwolf

    blazingwolf Well-Known Member

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    214
    Likes Received:
    1
    The phone is designed to be on when plugged in to power.
     
  4. adesimone29

    adesimone29 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    ya but it restricts me to a small part of the picture. for example i was tryin to make it a football player. I would stretch it, but it would only be big enough to get the upper body. and then it zooms in a lot on the upper body so ultimately you see just the players head and barely shoulders.
     
  5. adesimone29

    adesimone29 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    and thanks blazing wolf, i wasnt sure about that.
     
  6. ergalthema

    ergalthema Well-Known Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    230
    Likes Received:
    7
    You can make the display turn off when it's plugged in. Setting is in a weird place - settings>applications>development

    Oh, and I had to restart my phone once to get it to work.
     
  7. Backnblack

    Backnblack Well-Known Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    126
    Likes Received:
    0

    Tap on the rectangle...it will give you re-size arrows
     

Share This Page

Loading...