Root Problems with widgets not loading due to A2SD+

Discussion in 'Android Devices' started by lob, Sep 8, 2010.

  1. lob

    lob Well-Known Member
    43

    Apr 22, 2010
    258
    37
    43
    Student
    London, UK
    I am running Modaco's Desire r8 ROM with A2SD+ and When I reboot my phone all my widgets that are not default to Sense wont load and I have to remove them and then add them again.

    I don't really know, but I think this may be because the widgets have been forced onto the SD. Is that the problem?

    if so, is there a way to chose which apps get forced to move to the SD?

    Thank you for your help.

    :D
     

    Advertisement

  2. SUroot

    SUroot Well-Known Member
    1,123

    May 25, 2010
    23,925
    5,304
    1,123
    UK Technical Lead; Desktop Support
    Riddlesden, West Yorkshire, UK
    With a2SD+, I have no issues on R8 or other roms. Are you definitely using the a2sd+? or are you using a2SD in froyo -"move to SD card" in manage apps?

    All my widgets are on SD card and work fine.
     
  3. anoniemouse

    anoniemouse Well-Known Member
    153

    Jul 3, 2010
    1,514
    237
    153
    Button Moon
    I had that problem using the mod install app, if you moved certain widgets to the sd card they would stop working.
    No such problem with the apps2sd+ all keep working fine.
     
  4. lob

    lob Well-Known Member
    43

    Apr 22, 2010
    258
    37
    43
    Student
    London, UK
    Hmm.... Strange....
    I'm reluctant to restart my phone to see if the issue still occurs though.......
    Ahh.... the joys of rooting!..........
     
Tags:

Share This Page

Loading...