Root Reboot Loop after plugged in to USB port

Discussion in 'Android Devices' started by inssane, Mar 12, 2010.

  1. inssane

    inssane Well-Known Member
    163

    Dec 17, 2009
    1,851
    156
    163
    Chi-Town
    Yeah...just like I said.
    I was trying to update boot image, and no dice.
    Everything was nandroided and I re updated 0.7 BB 2.1 for cleanliness. Everything is peachy when on battery, not on USB.
    EVEN after cleaning cache and all that, reboot loop. I didn't nandroid this issue, I know that.

    Any advice?
    Nick
     

    Advertisement

  2. inssane

    inssane Well-Known Member
    163

    Dec 17, 2009
    1,851
    156
    163
    Chi-Town
    Quick update - I installed update.zip of .8 stable.
    Now I'm pissed.

    edit - It may have to do with the SD card. I noticed that it took a while for the SD card to initialize at boot the past couple of days.
    I unmounted the SD card twice and it immediately rebooted. Hopefully this will narrow the search.
     
  3. Shadowtech

    Shadowtech Well-Known Member
    63

    Dec 29, 2009
    434
    36
    63
    Male
    Driver
    Ohio
    Well, wouldn't a way to find out if it is indeed the card be to remove it and start the phone? Nothing on the card is needed to actually run the phone is there? Then if that works.. use a card reader to copy your files to the pc and format it?
     
  4. inssane

    inssane Well-Known Member
    163

    Dec 17, 2009
    1,851
    156
    163
    Chi-Town
    I have run the phone with an unmounted card.
    I will copy and then format it - that's a good idea.
    In the morning, I am going to "try" not to do it today (morning), lol
     

Share This Page

Loading...