screen staying black??!Support


Last Updated:

  1. crazzygluee

    crazzygluee New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    well, I got my milestone not too long ago, and I'm already having a huge issue.
    soemtimes when I slide it, the screen takes a long time to lit up, and sometimes it will just stay black, requiring me to take out the battery/restart it.

    help! is something I can do to fix it or should I take it back into telus and fix it?:confused:
     

    Advertisement
  2. fejker

    fejker Well-Known Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    248
    Likes Received:
    50
    Have you tried pressing the power button shortly to light up the screen?

    What FW version are you on?
     
  3. crazzygluee

    crazzygluee New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    not sure, but its a brand new milestone, and only had it for about a week.

    also, i've tried holding down the power button and about everything but i still have to take the battery out. am i doing something wrong ? :p
     
  4. dstech

    dstech Member

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    I've had the same issue. It started with the 2.1 Over The Air update.
    I have a German Milestone with a QWERTZ keyboard. I've also had the issue where when I unlock the screen all my icons are gone and I can't get them back without rebooting the phone. Kind of a PITA. These problems never existed with 2.0.
     

Share This Page

Loading...