1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Base band version and hardware version says unknown

Discussion in 'Android Devices' started by rishisuri, Oct 20, 2010.

  1. rishisuri

    rishisuri Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    8
    Joined:
    Oct 19, 2010

    Oct 19, 2010
    8
    0
    5
    India
    :thinking:i tried flashing reliance india prl file using qpst build355 on my samsung epic, after the re-boot it is not working shows in the airline mode. there is a circle with a line on the point wher signal bars appear, and the base band version and hardware version shows as unknown.
    tried flashing the original samsung rom again using oden but after that also it has the same problem can anyone help me with this.:(
     

    Advertisement

  2. Kelmar

    Kelmar Done by choice
    Rank:
    None
    Points:
    823
    Posts:
    11,820
    Joined:
    Nov 28, 2009

    Nov 28, 2009
    11,820
    4,751
    823
    Are you sure you have the Epic and not a regular Galaxy S? The reason I ask is because the Epic is a Sprint only CDMA phone.
     
  3. rishisuri

    rishisuri Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    8
    Joined:
    Oct 19, 2010

    Oct 19, 2010
    8
    0
    5
    India
    Yes sir it is a SPRINT epic
     

Share This Page

Loading...