1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Tips Bookmarks

Discussion in 'Android Devices' started by Orion, Jun 6, 2010.

  1. Orion

    Orion Android Expert
    Thread Starter
    223

    Mar 22, 2010
    1,739
    545
    223
    Ninja
    New York
    I have a question about the bookmarks. For some reason certain websites does not display the images when I add it to bookmarks. For example... I added this website(android forums) and the image displays. But when I add other websites it doesnt. It just shows a blank spot with the name of the website? I know it's not really a big deal but I was just wondering.
     

    Advertisement

  2. excav8ter

    excav8ter Android Enthusiast
    78

    Mar 14, 2010
    597
    83
    78
    Holland, Michigan
  3. YaBoiD

    YaBoiD Android Enthusiast
    88

    Mar 21, 2010
    390
    115
    88
    Lauderdale, FL
    Can anyone answer OP's question? I'm curious myself. TIA
     
  4. subver

    subver Newbie
    16

    Jun 9, 2010
    16
    1
    16
    I, too, am curious. I'd also like to know if there is a way we can use the website's favicon as the icon instead of a screenshot, or maybe choose what image form the site we want to use? A lot of my bookmarks are forums, so the icons are just super small images of lines of text, pretty much. I'd like to spruce em up a bit

    Sorry I don't have an answer, though
     
  5. Orion

    Orion Android Expert
    Thread Starter
    223

    Mar 22, 2010
    1,739
    545
    223
    Ninja
    New York
    Nevermind. Everything seems ok now lol.
     
  6. BlondeeLox

    BlondeeLox Member
    36

    Jul 9, 2010
    37
    5
    36
    Sunshine State
    Bump....

    I am having the same problem. I am using the Bookmarks Widget and it is not displaying the webpage thumbnails. The only one that is showing is google.com.

    Please help. Thanks!
     
Tags:

Share This Page

Loading...