1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Buying an Android Phone at an AT&T Store Question

Discussion in 'AT&T' started by Nomsickle, May 16, 2011.

  1. Nomsickle

    Nomsickle Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    15
    Joined:
    May 7, 2011

    May 7, 2011
    15
    0
    15
    Hi. I am going to buy my first android phone sometime soon on AT&T. I have always been a huge fan of phone setups and first boots. I would like to do this in the comfort of my home. So I have a question. If you buy a phone in the AT&T store, do they go through the setup process for you or can you opt out and bring it home. And if so, how do i go about this? Thanks...
     

    Advertisement

  2. 2manyPHONES

    2manyPHONES Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,820
    Joined:
    Jul 26, 2010

    Jul 26, 2010
    1,820
    326
    163
    NY & TX
    Yeah I never have them do anything but just upgrade my line they get the imei off the phone box and that's it. They will ask if you want them to help set it up, I just say no ill do it and walk out with the phone still in the box. So just tell them you will take care of the setup and whatnot you just need them to upgrade your line and activate the phone
     
    gunderscorewil and Nomsickle like this.
  3. Nomsickle

    Nomsickle Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    15
    Joined:
    May 7, 2011

    May 7, 2011
    15
    0
    15
    Ok. Thanks a million! Can't wait to get my first Android! I'm so tired of my 3GS!
     
  4. gunderscorewil

    gunderscorewil Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    83
    Joined:
    May 5, 2011

    May 5, 2011
    83
    14
    18
    Student
    Atlanta
    yea if they start doing stuff, just tell them to stop. I know last time i actually bought in-store they did boot it and all but they would have stopped had i wanted them to.
     
    Nomsickle likes this.
  5. macgiobuin

    macgiobuin Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    321
    Joined:
    Jan 19, 2011

    Jan 19, 2011
    321
    32
    63
    Police Lieutenant
    Chattanooga, TN
    I always appreciate that AT&T will let you do it, or you can have them do all the work. I've done it both ways....I kind of like having them do it, just in case there mis a factory defect. Then it's on THEM and can't be blamed on user error.
     
  6. FlyerDroid

    FlyerDroid Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    24
    Joined:
    Dec 21, 2009

    Dec 21, 2009
    24
    1
    36
    If you buy it at best buy they will let you take it home and do the setup as well.
     

Share This Page

Loading...