1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Can't Open Titanium Backup

Discussion in 'Android Devices' started by bimmer14pa, Oct 15, 2010.

  1. bimmer14pa

    bimmer14pa Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    Aug 8, 2010

    Aug 8, 2010
    10
    0
    15

    Hey guys,

    I tried to search but the answers I found related to more on how to get Titanium Backup open and working on the original HTC rom.

    I rooted last night and installed Virtuous v3.0.1

    I rebooted. No issues there.

    I go through the Marketplace refresh and it finds all my purchased Aps.

    I install TB, it goes through no problem.

    I go to find it in the apps tray, nothing there. I go back to the marketplace, I see it there, but OPEN isn't highlighted.

    Any thoughts would be greatly appreciated. Please be kind as I just did this last night in excitement.

    -Chris
     

    Advertisement

  2. dscribe

    dscribe Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    818
    Joined:
    Jun 8, 2010

    Jun 8, 2010
    818
    140
    93
    Camden, AR, USA
    See if you can find it in Menu > Settings > Applications > Manage Applications. If it is there, uninstall it and then go back to the market and download it again. Once I bought it in the market, I've always been able to download the free one and I still get all the premium capabilities when I open it up on my phone. It puts a license file or something on your sdcard I believe.
     
  3. bimmer14pa

    bimmer14pa Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    Aug 8, 2010

    Aug 8, 2010
    10
    0
    15
    This actually worked out great. It was under applications, I uninstalled. Reinstalled the Free version from the market place and bam. It found my backup before switching ROMS and i'm going from there.

    Thanks so much!
     

Share This Page

Loading...