1. Download our Official Android App: Forums for Android!

**Disconnection from Google Servers**(please read)

Discussion in 'Android Devices' started by Carter91, May 11, 2011.

  1. Carter91

    Carter91 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    May 11, 2011

    May 11, 2011
    1
    0
    5
    hello all!

    I am posting this in regards to the signal bars turning from green to white a lot. The reason this is happening is because your phone is disconnecting from the servers and services from Google. When this happens data is not pushed to your device such as emails or any push notifications that you may have with other services or apps. Please let me know if you are experiencing this so we can let Google know there is a serious connection problem!

    here is a video i made to show the problem:

    YouTube - Disconnecting from Google's Severs (Nexus S)

    thanks for time and hope we can get this problem resolved.
     

    Advertisement

  2. bengrulz

    bengrulz Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    6
    Joined:
    Oct 24, 2008

    Oct 24, 2008
    6
    0
    5
  3. chlracing

    chlracing Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    17
    Joined:
    Mar 1, 2011

    Mar 1, 2011
    17
    0
    15
    Same issue on my NS, with 2.3.4. Had this issue since I was on 2.3.1. Very annoying. Even a Swiss newspaper app doesn't work, when connection symbols are white/green..
     
  4. Funat9k

    Funat9k Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    7
    Joined:
    Apr 30, 2011

    Apr 30, 2011
    7
    0
    5
    I noticed this today... I live in Canada i don't know if that helps or not.
     
Tags:

Share This Page

Loading...