1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Elite cm7 sources

Discussion in 'Android Devices' started by LowEndGeek, Jan 27, 2014.

  1. LowEndGeek

    LowEndGeek Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    133
    Posts:
    969
    Joined:
    Apr 30, 2012

    Does ANYONE have a copy or access to the sources from the previous attempts at cm7? I'd like to use them at very least for a learning experience.
     

    Advertisement

  2. phenomx4

    phenomx4 Android Expert
    Recognized Developer
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    1,302
    Joined:
    Jul 28, 2012

    Jul 28, 2012
    1,302
    1,950
    333
    Male
    None
    North Las Vegas , Nevada
    Giantpune still has it on his Google code.
     
  3. LowEndGeek

    LowEndGeek Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    133
    Posts:
    969
    Joined:
    Apr 30, 2012

    appreciate it thanks cloning now
     
  4. NetSpeedZ

    NetSpeedZ Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    440
    Joined:
    Apr 3, 2012

    Apr 3, 2012
    440
    31
    43
    Male
    IT Engineer
    Southwest
    If you ever get CM7 working on Elite, I'd like to see CyanMobile ported over to the Elite. Used CyanMobile on a VirginMobile LG Optimus V and it was an awesome ROM.

    ------------
     
  5. LowEndGeek

    LowEndGeek Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    133
    Posts:
    969
    Joined:
    Apr 30, 2012

    I remember that one, if I did anything from the V it would probably be backside
     
  6. phenomx4

    phenomx4 Android Expert
    Recognized Developer
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    1,302
    Joined:
    Jul 28, 2012

    Jul 28, 2012
    1,302
    1,950
    333
    Male
    None
    North Las Vegas , Nevada
    I still have my old cm7 build if anyone wants to play with that.
     
  7. LowEndGeek

    LowEndGeek Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    133
    Posts:
    969
    Joined:
    Apr 30, 2012

    post the link i'm sure a few of us would love to take a look.
     
  8. Kasenomateru

    Kasenomateru Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    298
    Joined:
    Oct 30, 2013

    Oct 30, 2013
    298
    42
    43
    Male
    If my elite wasn't broken I would love to fiddle with it
     
  9. phenomx4

    phenomx4 Android Expert
    Recognized Developer
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    1,302
    Joined:
    Jul 28, 2012

    Jul 28, 2012
    1,302
    1,950
    333
    Male
    None
    North Las Vegas , Nevada
  10. LowEndGeek

    LowEndGeek Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    133
    Posts:
    969
    Joined:
    Apr 30, 2012

  11. NetSpeedZ

    NetSpeedZ Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    440
    Joined:
    Apr 3, 2012

    Apr 3, 2012
    440
    31
    43
    Male
    IT Engineer
    Southwest
    As I don't know much about porting, 'backside' doesn't mean much to me. Reading your post on porting, thought this may be doable, i.e., porting CyanMobile to Optimus Elite.

    ------------
     
  12. phenomx4

    phenomx4 Android Expert
    Recognized Developer
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    1,302
    Joined:
    Jul 28, 2012

    Jul 28, 2012
    1,302
    1,950
    333
    Male
    None
    North Las Vegas , Nevada
    Camera and most video media.
     
  13. jose0V

    jose0V Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    77
    Joined:
    Jan 31, 2013

    Jan 31, 2013
    77
    5
    16
    and gapps dont work either
     
  14. LowEndGeek

    LowEndGeek Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    133
    Posts:
    969
    Joined:
    Apr 30, 2012

    how do you mean? they wont install?
     
  15. jose0V

    jose0V Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    77
    Joined:
    Jan 31, 2013

    Jan 31, 2013
    77
    5
    16
    it doesnt have a google sign in like cm9 n 10 n stock, only has corporate, play store gmail any thing google sign in app based that is, i like it tho, those things doesnt bother me atm, except wifi signal stuck on color grey for some reasom but it works other than that
     

    Attached Files:

  16. phenomx4

    phenomx4 Android Expert
    Recognized Developer
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    1,302
    Joined:
    Jul 28, 2012

    Jul 28, 2012
    1,302
    1,950
    333
    Male
    None
    North Las Vegas , Nevada
    Just flash gapps for cm7
     
  17. HaTrEd360

    HaTrEd360 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,363
    Joined:
    Aug 18, 2012

    Aug 18, 2012
    1,363
    167
    143
    Male
    That doesn't look like cm7 though.
     
  18. phenomx4

    phenomx4 Android Expert
    Recognized Developer
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    1,302
    Joined:
    Jul 28, 2012

    Jul 28, 2012
    1,302
    1,950
    333
    Male
    None
    North Las Vegas , Nevada
    Oh, I was using the AF app so I can't see images.
     
  19. jose0V

    jose0V Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    77
    Joined:
    Jan 31, 2013

    Jan 31, 2013
    77
    5
    16
    what dosent look like cm7? and is there gapps for cm7?
     
  20. Junkyarddog269

    Junkyarddog269 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    78
    Joined:
    Mar 19, 2012

    Mar 19, 2012
    78
    5
    16
    WiFi shows gray because gapps hasn't been flashed therefore not connected to Google servers.
     
  21. jose0V

    jose0V Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    77
    Joined:
    Jan 31, 2013

    Jan 31, 2013
    77
    5
    16
    ok gapps installed and it works now
     

    Attached Files:

  22. LowEndGeek

    LowEndGeek Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    133
    Posts:
    969
    Joined:
    Apr 30, 2012

    did you modify it? the first shot shows a status bar similar to sense and the second looks like ics
     
  23. jose0V

    jose0V Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    77
    Joined:
    Jan 31, 2013

    Jan 31, 2013
    77
    5
    16
    oh i downloaded some themes, i switched to ics too see if the wifi signal turned blue, i wouldnt know where to start on modifying it lol
     
  24. Android Elite 50

    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    32
    Joined:
    Mar 15, 2014

    Mar 15, 2014
    32
    2
    16
    cm7m3s-ota-eng.phenomx4.zip - 95.53 MB

    The link doesent work
    Can you fix it
     
  25. phenomx4

    phenomx4 Android Expert
    Recognized Developer
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    1,302
    Joined:
    Jul 28, 2012

    Jul 28, 2012
    1,302
    1,950
    333
    Male
    None
    North Las Vegas , Nevada
    I don't have the file anymore. Maybe someone who downloaded it before and reupload it.
     

Share This Page

Loading...