1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Apps error while running android studio

Discussion in 'Android Development' started by Arya2010, Apr 27, 2016.

  1. Arya2010

    Arya2010 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Apr 27, 2016

    Apr 27, 2016
    4
    0
    5
    Male
    can anyone help me to fix this problem?
    I have installed the latest version of android studio , sdk and ....
    when ever I try to run even a small application I face some errors
    I attached the image of the error to this post
     

    Attached Files:


    Advertisement

  2. scary alien

    scary alien not really so scary
    Moderator
    Rank:
     #8
    Points:
    2,138
    Posts:
    22,293
    Joined:
    Mar 5, 2010

    Mar 5, 2010
    22,293
    23,649
    2,138
    Male
    space alien ;)
    Indy
    Welcome to our AndroidForums, @Arya2010.

    I'll move your thread over to our Application Development area for you.

    Cheers!
     
  3. Arya2010

    Arya2010 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Apr 27, 2016

    Apr 27, 2016
    4
    0
    5
    Male
    How ?
    It would be great if you do this
     
  4. scary alien

    scary alien not really so scary
    Moderator
    Rank:
     #8
    Points:
    2,138
    Posts:
    22,293
    Joined:
    Mar 5, 2010

    Mar 5, 2010
    22,293
    23,649
    2,138
    Male
    space alien ;)
    Indy
    I did the move right after I replied :).
     
  5. LV426

    LV426 I say we take off and nuke this place from orbit
    Moderator
    Rank:
     #11
    Points:
    1,988
    Posts:
    7,292
    Joined:
    Oct 16, 2015

    Oct 16, 2015
    7,292
    10,403
    1,988
    Male
    Software developer
    South West of England
    Does the emulator actually run?
    Is the problem that your application does not show up in the emulator?
     
  6. Arya2010

    Arya2010 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Apr 27, 2016

    Apr 27, 2016
    4
    0
    5
    Male
    Yes it runs but for only 3 seconds
    I work in android studio 2 and whenever I create even a " hello world " app , I can't run it although I have created a device to run the app
    if not clear please tell my to describe more
     
  7. LV426

    LV426 I say we take off and nuke this place from orbit
    Moderator
    Rank:
     #11
    Points:
    1,988
    Posts:
    7,292
    Joined:
    Oct 16, 2015

    Oct 16, 2015
    7,292
    10,403
    1,988
    Male
    Software developer
    South West of England

Share This Page

Loading...