1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General IHeartRadio - Some Stations listed don't work.

Discussion in 'Android Devices' started by salan, Sep 7, 2010.

  1. salan

    salan Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Dec 12, 2009

    Dec 12, 2009
    1
    0
    5
    A local Minneapolis radio station (Cities 97) is listed, but I cannot get it to connect on my Droid Eris. I know it works on iPhone, but myself and another droid owner have the same problem.

    Many other stations come in perfectly.

    I have tried contacting both the station and IHeartRadio via their "contact us" link and have yet to hear anything from either.

    Anyone know what else to do?
     

    Advertisement

  2. jps

    jps Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    181
    Joined:
    Apr 3, 2010

    Apr 3, 2010
    181
    14
    38
    its not working for me either.
     
  3. whorider

    whorider Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Jul 28, 2010

    Jul 28, 2010
    5
    0
    5
    I can't get cities 97 to play either, it just times out.
     
  4. john1923t

    john1923t Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    15
    Joined:
    Jan 11, 2010

    Jan 11, 2010
    15
    0
    15
    nursing student
    sandusky ohio
    Sometimes the option is there to select a channel
    (wiot 104.7 Toledo Oh.) And other times the option to pick a channel does not show up.
    Also,,,,,,, when it is there it does not work. My
    Local station is advertising the availablility to listen.
     
  5. john1923t

    john1923t Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    15
    Joined:
    Jan 11, 2010

    Jan 11, 2010
    15
    0
    15
    nursing student
    sandusky ohio
    Sometimes the option is there to select a channel
    (wiot 104.7 Toledo Oh.) And other times the option to pick a channel does not show up.
    Also,,,,,,, when it is there it does not work. My
    Local station is advertising the availablility to listen.
     
  6. Alleycat

    Alleycat Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    61
    Joined:
    Apr 29, 2010

    Apr 29, 2010
    61
    2
    16
    Nawth Cackalacky
    I started having the same problem when I flashed to Froyo. Only in my case, it's the Bob And The Showgram channel that's not working.
     

Share This Page

Loading...