1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Looping boot screen after flash

Discussion in 'Android Devices' started by dizzy-daz, Oct 7, 2010.

  1. dizzy-daz

    dizzy-daz Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    38
    Joined:
    Oct 6, 2010

    Oct 6, 2010
    38
    1
    16
    Just flashed my phone and now its stuck looping boot screen, anyone know where i went wrong??
     

    Advertisement

  2. PureLoneWolf

    PureLoneWolf Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    152
    Joined:
    Sep 19, 2010

    I think you need to provide some more information before anyone can try and help.

    What were you running before you flashed?
    What did you flash?
    What steps did you take to perform the flash?
    Are you running Clockwork Recovery or AmonRa?

    That would be a starting point

    Cheers
     
  3. memgem

    memgem Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    74
    Joined:
    Sep 15, 2010

    Sep 15, 2010
    74
    2
    16
    London
    everytme this has happened to me its because ive not properly flashed the rom or i have not fully cleared/wiped the phone.
    I have been able to rectify this in the past by restoring the phone from recovery settings or by re flashing a new ROM and by manually wiping the phone first from the recovery settings.
     
  4. EddyOS

    EddyOS Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,681
    Joined:
    Apr 29, 2010

    Apr 29, 2010
    1,681
    283
    163
    Technical Support
    Liverpool, Merseyside
    I'd be looking at not wiping before booting first time
     
  5. Jammy

    Jammy Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    972
    Joined:
    May 29, 2010

    May 29, 2010
    972
    174
    113
    United Kingdom
    Do a factory reset from recovery, then flash the radio & ROM again.
     
  6. SUroot

    SUroot Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    1,123
    Posts:
    23,925
    Joined:
    May 25, 2010

    May 25, 2010
    23,925
    5,305
    1,123
    UK Technical Lead; Desktop Support
    Riddlesden, West Yorkshire, UK
    He has sorted it and wipe was the problem
     
  7. Jammy

    Jammy Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    972
    Joined:
    May 29, 2010

    May 29, 2010
    972
    174
    113
    United Kingdom
    \o/
     
  8. Stricken66

    Stricken66 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    12
    Joined:
    May 30, 2011

    May 30, 2011
    12
    0
    35
    Student
    Georgia, USA
    I know this post is over a year old, but I'm having the same issue. What all am I supposed to wipe, and how? I fixed the problem, by using the wipe data option in the recovery image.
     
  9. SUroot

    SUroot Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    1,123
    Posts:
    23,925
    Joined:
    May 25, 2010

    May 25, 2010
    23,925
    5,305
    1,123
    UK Technical Lead; Desktop Support
    Riddlesden, West Yorkshire, UK
    Supposed to wipe data / factory reset via recoverty menu.
     
  10. DesireMe

    DesireMe Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    777
    Joined:
    May 20, 2010

    May 20, 2010
    777
    78
    78
    Poker
    Strathaven
    I have done a wipe data/factory/cache prior to every custom rom, but the LeedroidHD got stuck in a boot loop. I just tried a different version.
     
  11. yenrod

    yenrod Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    203
    Joined:
    Jul 18, 2010

    Jul 18, 2010
    203
    4
    36
    Admin
    NW England
  12. dan55

    dan55 Android Expert
    Rank:
     #108
    Points:
    263
    Posts:
    2,947
    Joined:
    Oct 23, 2010

    Oct 23, 2010
    2,947
    292
    263
    yeah. best to do full wipe and start again
     
Tags:

Share This Page

Loading...