1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root No .602 update while .605 is rolling out?

Discussion in 'Android Devices' started by Wally World, Sep 22, 2011.

  1. Wally World

    Wally World Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    981
    Joined:
    Dec 28, 2010

    Dec 28, 2010
    981
    61
    78
    I SBFed back to Froyo and hit update. I get your up to date. Do they suspend the .602 updates as they send out .605? I assume they will work on an update that will take you from Froyo to .605?
     

    Advertisement

  2. colchiro

    colchiro Extreme Android User
    Rank:
    None
    Points:
    323
    Posts:
    8,886
    Joined:
    Jun 4, 2010

    Jun 4, 2010
    8,886
    1,784
    323
    Male
    Web developer/IT
    I would think you'd get the latest and greatest.... 605 right off.

    Why Froyo and not 602 sbf?
     
  3. Steven58

    Steven58 "The Unqualified Moderator!"
    Moderator
    Rank:
     #5
    Points:
    3,973
    Posts:
    33,654
    Joined:
    Feb 19, 2010

    Feb 19, 2010
    33,654
    26,534
    3,973
    Male
    New Jersey, US of A
    The file they send out to you, if you're on froyo is much larger and puts you directly into .605, as I understand it.
     
  4. Android Al

    Android Al Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    30
    Joined:
    Mar 22, 2010

    Mar 22, 2010
    30
    6
    16
    Seattle, WA
    Same thing here... sbf to froyo, and no updates available.

    If you sbf to .602, it will then do the .605 update with no problems.
     
  5. Wally World

    Wally World Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    981
    Joined:
    Dec 28, 2010

    Dec 28, 2010
    981
    61
    78

    I have not had good luck with the .602 sbf. It's buggier on my phone. When I do the froyo >OTA>.602 it was much better.
     
  6. dragonbro

    dragonbro Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    262
    Joined:
    Dec 9, 2009

    Dec 9, 2009
    262
    25
    43
    Bay Area, CA
    I did the same thing, SBF'd to Froyo and I can't get the OTA .602??? I'm downloading the .602 from the TBH app, but I would rather take the OTA.

    For some reason I can't get the .602 SBF to work? RSD won't recognize my phone any more?

    EDIT: The TBH .602 file is odexed, I don't think I will be able to take the .605 update with that....this is what started my issue this morning :(
     
  7. trophynuts

    trophynuts Extreme Android User
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    5,630
    Joined:
    Jul 6, 2010

    Jul 6, 2010
    5,630
    1,792
    313
    I work in a Tech related field. Have been in a tec
    SouthEastern US
    i used the liveCD .602 sbf and it worked ...twice yesterday. I will never use RSD lite again since i started using the liveCD a few months back....especially since i own a MBP now.
     
  8. colchiro

    colchiro Extreme Android User
    Rank:
    None
    Points:
    323
    Posts:
    8,886
    Joined:
    Jun 4, 2010

    Jun 4, 2010
    8,886
    1,784
    323
    Male
    Web developer/IT
    Did you boot into the bootloader?
     
  9. dragonbro

    dragonbro Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    262
    Joined:
    Dec 9, 2009

    Dec 9, 2009
    262
    25
    43
    Bay Area, CA
    If you are referring to me, yes I was in boot loader. It showed up in the device as "flash" and wouldn't read my phone details. I was able to load the .602 SBF file and hit start.....it went through the process and failed. After that my phone was in program mode of boot loader and said corrupt file. I couldn't get out of that, so I ran the .340 SBF from my laptop boot up file.
     
  10. wabmorgan

    wabmorgan Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    34
    Joined:
    May 29, 2011

    May 29, 2011
    34
    3
    16
    SBF .602. took update to .605 then re-rooted using one click.

    All is fine :)

    In fact.... it was the simplest update thus far. :)
     
  11. Wally World

    Wally World Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    981
    Joined:
    Dec 28, 2010

    Dec 28, 2010
    981
    61
    78
    Was .596 an official OTA and is there an SBF for it?
     
  12. Wally World

    Wally World Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    981
    Joined:
    Dec 28, 2010

    Dec 28, 2010
    981
    61
    78
    I am now pulling the .605 while on Froyo! Yay.
     
  13. dragonbro

    dragonbro Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    262
    Joined:
    Dec 9, 2009

    Dec 9, 2009
    262
    25
    43
    Bay Area, CA
    Got my. 605 update this morning too! I have to wait until I get home to mess with root.
     
  14. wabmorgan

    wabmorgan Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    34
    Joined:
    May 29, 2011

    May 29, 2011
    34
    3
    16
    To my knowledge there is no SBF for .596
     
  15. bouchigo

    bouchigo Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    413
    Posts:
    3,756
    Joined:
    Aug 10, 2010

    Aug 10, 2010
    3,756
    1,026
    413
    Production Engineer Mngr.
    Stockton, CA

    Yes there is.
     
  16. wabmorgan

    wabmorgan Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    34
    Joined:
    May 29, 2011

    May 29, 2011
    34
    3
    16

Share This Page

Loading...