1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Pay for business calls?? Metro pcs and Stylo 3 plus

Discussion in 'Android Carriers' started by SharonElizabeth, Sep 6, 2017.

  1. SharonElizabeth

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    26
    Posts:
    10
    Joined:
    Sep 5, 2016

    Sep 5, 2016
    10
    1
    26
    Female
    Please tell me if this is right? I just tried to call a business and when it wouldn't go through o was told Metropcs was not yet set up to do business calls and i needed to purchase a Metropcs card. However 800 numbers work fine. This for real?
     

    Advertisement

  2. Dannydet

    Dannydet Android Expert
    Rank:
     #29
    Points:
    818
    Posts:
    4,236
    Joined:
    Jan 16, 2016

    Jan 16, 2016
    4,236
    2,210
    818
    Male
    Graphics Manager / Sales
    USA
    What Metro plan are you using?
     
  3. SharonElizabeth

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    26
    Posts:
    10
    Joined:
    Sep 5, 2016

    Sep 5, 2016
    10
    1
    26
    Female
    The 50 inlimited plus 10 for hot spot
     
  4. Dannydet

    Dannydet Android Expert
    Rank:
     #29
    Points:
    818
    Posts:
    4,236
    Joined:
    Jan 16, 2016

    Jan 16, 2016
    4,236
    2,210
    818
    Male
    Graphics Manager / Sales
    USA
    I'd be complaining to metro
     
    tube517 and Spec2nirvash like this.
  5. SharonElizabeth

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    26
    Posts:
    10
    Joined:
    Sep 5, 2016

    Sep 5, 2016
    10
    1
    26
    Female
    They are who told me i need a card.
     
  6. tube517

    tube517 Android Expert
    Rank:
     #33
    Points:
    693
    Posts:
    4,090
    Joined:
    Jun 7, 2010

    Jun 7, 2010
    4,090
    2,114
    693
    Male
    USA
    That makes no sense. I'd be complaining to Metro as well.

    Just to clarify, it was an American phone number, correct?
     
  7. SharonElizabeth

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    26
    Posts:
    10
    Joined:
    Sep 5, 2016

    Sep 5, 2016
    10
    1
    26
    Female
    I totally agree. About all i can see doing is to return my phone and stop my service. LOL! Yes it was an American call. Am i the only one with this problem? I shall call them once again before i go back to Boost.
     
  8. SharonElizabeth

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    26
    Posts:
    10
    Joined:
    Sep 5, 2016

    Sep 5, 2016
    10
    1
    26
    Female
    I shall call metro one more time before i return my phone, cancel my service and go back to Boost.
     
    Dannydet likes this.
  9. aml1025

    aml1025 Android Enthusiast
    Rank:
     #155
    Points:
    98
    Posts:
    443
    Joined:
    Jan 31, 2013

    Jan 31, 2013
    443
    131
    98
    Twin Cities, MN
    I call businesses all the time. There's no reason a business number should be differentiated from a personal number, and nothing saying you can't call businesses. Sounds like the rep you spoke with doesn't know what they're talking about.


    Can you check to make sure the phone number is correct/actually a US number? That's the most likely reason I can think of for your call not to connect. Hope you figure it out soon!
     
  10. SharonElizabeth

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    26
    Posts:
    10
    Joined:
    Sep 5, 2016

    Sep 5, 2016
    10
    1
    26
    Female

    Will do! Thank you!
     

Share This Page

Loading...