1. Check out our companion app, Forums for Android! Download from Google Play

Root problems after GOT update

Discussion in 'Android Devices' started by fekish, Nov 13, 2010.

  1. fekish

    fekish Well-Known Member
    Thread Starter
    36

    Feb 8, 2010
    113
    1
    36
    Hello
    After I uppdate my milestone to 2.2 I have the following problems:
    - gmail not updating, I have to clear data first
    - launcher pro seems to be re launching from start every time I hit home
    - battery life is awful!

    Any help on the above?

    Thanks
     

    Advertisement

  2. fekish

    fekish Well-Known Member
    Thread Starter
    36

    Feb 8, 2010
    113
    1
    36
    anyone else having these issues?
     
  3. TelusMilestone

    TelusMilestone Well-Known Member
    88

    Jun 23, 2010
    663
    35
    88
    Phones, more phones and yet more phones!
    Earth
    Yes I was having the same issues, which is why I went back to 2.1. Things are back to normal now and battery is lasting a day and a half to two days so all is good again :) Can't wait for the official Telus update to come out.
     
  4. JohnM109R

    JohnM109R Active Member
    16

    May 9, 2010
    26
    2
    16
    Montreal,Qc
    Yup same here Ever since I installed GOT 2.2 my wifi will not work anymore...So I think it's toast... I went back to 2.1 and still nuttin... I just think that the wifi is flakey at it's best.. I will never get a Moto ever again...
     
  5. Szadzik

    Szadzik Well-Known Member
    223

    Feb 15, 2010
    5,413
    715
    223
    Male
    FAS Admin
    Nothing died I bet. Just hard reset the phone from recovery menu and flash a new ROM, be it 2.2 or 2.1 and I bet it will be fine. You must have messed something up while flashing or never applied the 2.2 fixes in GOT open recovery 2.0.
     
  6. JohnM109R

    JohnM109R Active Member
    16

    May 9, 2010
    26
    2
    16
    Montreal,Qc
    I have done all of that more than once ....GOT OR with all the fixes and still nuttin...

    oh hold on you say OR 2.0... and I used the new one 2.0.1

    so could that be it ???
     
  7. Szadzik

    Szadzik Well-Known Member
    223

    Feb 15, 2010
    5,413
    715
    223
    Male
    FAS Admin
    I doubt it.
     
  8. JohnM109R

    JohnM109R Active Member
    16

    May 9, 2010
    26
    2
    16
    Montreal,Qc
    Alright I need help here Please..... I've tryed it again restarted from
    GOT Telus 2.2.1Full.sbf and went through the flashing all went ok until PASS

    rebooted into recovery and installed OR-GOTmod v2.0.1 I did the update got into the GOT recovery did a wipe.etc..etc... then Rooted...

    Next I did the Got Fixes
    in the Gotmod menu plus the dns fixes and still my wifi keeps scanning and doesn't hookup to my router WRT54GS...which by the way it worked when I got the Milestone.... So I'm really confused about this...
     
  9. JohnM109R

    JohnM109R Active Member
    16

    May 9, 2010
    26
    2
    16
    Montreal,Qc

Share This Page

Loading...