1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [ROM] MidnightRom: Sense 1.5.4

Discussion in 'Android Devices' started by xthedakmanx, Jul 9, 2012.

  1. xthedakmanx

    xthedakmanx Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    767
    Joined:
    Sep 10, 2011

    Sep 10, 2011
    767
    652
    163
    Male
    Not anymore :-D
     

    Advertisement

    lowbo32 likes this.
  2. xthedakmanx

    xthedakmanx Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    767
    Joined:
    Sep 10, 2011

    Sep 10, 2011
    767
    652
    163
    Male
    New version of SuperSU was just posted, so I put it in the ROM and am gonna start the upload again.

    Might get high speed internet back again.....not sure >.<

    If anyone could PM be about the rules in this forum about donate links, it would be much appreciated. I'm jw.
     
  3. xploPR

    xploPR Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    823
    Joined:
    Mar 12, 2012

    Mar 12, 2012
    823
    167
    93
    Richmond, VA.
    Im half way, downloading, v.1.1.0, it's taking me forever downloading from minus :(

    are you going to update with a newer version or im ok with the one already downloading?

    By the way, which ISP you will be getting?
     
  4. chadyboy81

    chadyboy81 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    160
    Joined:
    May 27, 2012

    May 27, 2012
    160
    19
    38
    altoona,pa.
    So this is the one we should use it downloaded it the other day then I seen you were scrapping it, I'm downloading 1.1 now
     
  5. xthedakmanx

    xthedakmanx Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    767
    Joined:
    Sep 10, 2011

    Sep 10, 2011
    767
    652
    163
    Male
    You're okay with the ROM you're downloading now. Just there's a few live wallpapers missing, and supersu/busybox isnt updated, but busybox and supersu can all be updated through the market.

    And I just realized that I put a very old build number in the about section xD Oh well. Doesn't make a difference really. Will be fixed in the next.


    I'm trying to get local ISP. They're pretty good I've heard.

    And HOPEFULLY I can get a goo.im account, that way I can switch form minus...it's going incredibly slow today with uploading (even over 3G...and thats saying something)
     
    lowbo32 likes this.
  6. xploPR

    xploPR Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    823
    Joined:
    Mar 12, 2012

    Mar 12, 2012
    823
    167
    93
    Richmond, VA.
    I could mirror the rom @ mediafire, im already playing with the new updated rom, running smooth like always, good work.




    People should get faster downloads speeds with that mediafire mirror.
     
    XAL2 likes this.
  7. fogle6

    fogle6 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    11
    Joined:
    Jul 12, 2012

    Jul 12, 2012
    11
    3
    16
    Love how I spent my time getting the mms working And no credits :\
     
  8. thebryceee

    thebryceee Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    2,245
    Joined:
    Feb 28, 2012

    Feb 28, 2012
    2,245
    233
    143
    Male
    Let me be the first to thank you.
     
    lowbo32 likes this.
  9. gallero559

    gallero559 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    8
    Joined:
    Jun 2, 2012

    Jun 2, 2012
    8
    0
    5
    why doesnt visual voicemail work?
     
  10. lowbo32

    lowbo32 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    33
    Joined:
    Jun 27, 2011

    Jun 27, 2011
    33
    3
    16
    My bad man. I don't really post much on here. I probably should to express my gratitude and appreciation. No bs, thanks for all your effort in making the rom beast mode. :smokingsomb:

    And thanks to the developer who made this rom possible. :D
     
  11. xthedakmanx

    xthedakmanx Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    767
    Joined:
    Sep 10, 2011

    Sep 10, 2011
    767
    652
    163
    Male
    I actually didn't even use that lol. I had a fix on my machine before you even sent me a link. Sorry!


    Crap >_< I'll look into it!
     
  12. thebryceee

    thebryceee Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    2,245
    Joined:
    Feb 28, 2012

    Feb 28, 2012
    2,245
    233
    143
    Male
    Oh yeah I noticed yesterday I didnt even get a notification that I had a vm
     
  13. xthedakmanx

    xthedakmanx Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    767
    Joined:
    Sep 10, 2011

    Sep 10, 2011
    767
    652
    163
    Male
    Yeah T_T Working on it.
    Also fixed the sence 4.0 widget
     
  14. thebryceee

    thebryceee Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    2,245
    Joined:
    Feb 28, 2012

    Feb 28, 2012
    2,245
    233
    143
    Male
    I use the sense 4.0 skin you can download from the market
     
  15. xthedakmanx

    xthedakmanx Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    767
    Joined:
    Sep 10, 2011

    Sep 10, 2011
    767
    652
    163
    Male
    OKAY....finally think I got everything well again...This will be the update coming soon (from the one posted, not the one I was uploading...last night T_T)

    Removed operator tab (Virgin Mobile tab) from launcher
    Removed browser bookmarks
    Changed default browser homepage to google
    Changed default mail signature from "Sent from my Virgin Mobile Android-Powered Device" to "Sent from my HTC Evo 4G"
    Changed one auto text to "Text messaging during exams is AWESOME =D" (just because...lol)
    Removed extra Virgin Mobile ringtones in settings
    Fixed some XML errors
    Fixed missing wallpapers
    Fixed missing live wallpapers
    Fixed voicemail..<-- THIS WAS A PAIN IN THE ASS TO FIGURE OUT! Holy freaking crap....Apparently, if you change the phone name to the Evo 3D instead of "HTCEVO4G" to fix app compatibility (in the build.prop), it screws up voicemail. WHY? I HAVE NO FREAKING IDEA, AND TOOK ME 4 HOURS TO FIX >_<
    Fixed a compression error with some apks
    Fixed HTC Sense 4.0 widget to be properly sized when added
    Fixed build number
    Updated SuperSU
    Updated Busybox
     
  16. fogle6

    fogle6 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    11
    Joined:
    Jul 12, 2012

    Jul 12, 2012
    11
    3
    16
    If you would of worked on my modded one I did for you the voicemail would of been fixed ;) lol
     
  17. xthedakmanx

    xthedakmanx Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    767
    Joined:
    Sep 10, 2011

    Sep 10, 2011
    767
    652
    163
    Male
    Lol. After all the problems with it, it was just one tiny line of code in the build.prop >.< Pain in the butt lol



    The latest version has been uploaded. I'm just waiting on xploPR to put it up on mediafire, and I'll link it in the thread
     
  18. xthedakmanx

    xthedakmanx Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    767
    Joined:
    Sep 10, 2011

    Sep 10, 2011
    767
    652
    163
    Male
    New version posted

    (Rapidshare link for now. Just click on "Save File to......your computer.")

    As usual, if you have any problems, comments, suggestions, etc., feel free to post away! ^_^
     
  19. eatsaimin

    eatsaimin Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    149
    Joined:
    Feb 1, 2012

    Feb 1, 2012
    149
    11
    38
    NorCal
    This is ROM is FAST!!! I don't get that error 67 or something when I send out text messages.
     
  20. xavierscreed

    xavierscreed Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Jun 23, 2012

    Jun 23, 2012
    4
    0
    5
    If i install 1.1 then do 1.1.2 do I have to re install app my apps and passwords and all that?
     
  21. xthedakmanx

    xthedakmanx Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    767
    Joined:
    Sep 10, 2011

    Sep 10, 2011
    767
    652
    163
    Male
    If you wiped all partitions, then yes.

    New download link posted. (through media fire)
    Thank you XplorPR for the upload service!
     
  22. xploPR

    xploPR Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    823
    Joined:
    Mar 12, 2012

    Mar 12, 2012
    823
    167
    93
    Richmond, VA.
    You could always backup your apps and data, with titanium backup and restore them after you flash the rom.

    No problem :smokingsomb:
     
  23. thebryceee

    thebryceee Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    2,245
    Joined:
    Feb 28, 2012

    Feb 28, 2012
    2,245
    233
    143
    Male
    I backed up just my data in recovery and restored it after flashing the update. All my apps are there and homescreens are still set up the way I had it.
     
  24. thebryceee

    thebryceee Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    2,245
    Joined:
    Feb 28, 2012

    Feb 28, 2012
    2,245
    233
    143
    Male
    I thought you removed the VM tab from the app drawer?

    Btw, the boot animation is better with the music it's supposed to play with :p
     
  25. kaotikdragon

    kaotikdragon Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    59
    Joined:
    Aug 8, 2011

    Aug 8, 2011
    59
    13
    18
    Hey dakman, is it possible you could add Dolby and 5.1 and where you can use the audio mods without a headset?
    And I think there might be a problem with dsp manager cause nothing was making any difference.
     
Tags:

Share This Page

Loading...